nVidia Graphics Driver (Windows XP/Media Center Edition)

nVidia Graphics Driver (Windows XP/Media Center Edition) 368.81

Опис

Ако сте гејмер, знаете колку е важно да ги имате најновите и најдобри двигатели за графика инсталирани на вашиот компјутер. Таму доаѓа двигателот за графика nVidia. Овој двигател е специјално дизајниран за Windows XP/Media Center Edition и гарантира дека ќе го имате најдоброто можно искуство со игри кога играте Star Wars: Battlefront Open Beta.

Но, овој двигател не е само за подобрување на вашето искуство со игри. Исто така, носи поддршка за најновите екстензии на OpenGL ARB, како и OpenGL ES 3.2, што значи дека ќе можете да извршувате уште понапредни графички апликации на вашиот компјутер.

Покрај овие ажурирања, овој драјвер за Game Ready вклучува и ажурирани функции и функционалност за комплетот за развој на софтвер GameWorks VR (SDK). Ова значи дека ако сте програмер кој работи на апликации за виртуелна реалност, овој двигател ќе помогне да се осигурате дека вашиот софтвер работи непречено и ефикасно.

Генерално, nVidia Graphics Driver е суштински дел од софтверот за секој гејмер или ентузијаст за графика кој сака да го извлече максимумот од хардверот на својот компјутер. Со своите напредни функции и оптимизации, сигурно ќе обезбеди неспоредливо искуство со игри, а истовремено ќе им овозможи на програмерите да создаваат врвни апликации за виртуелна реалност.

Целосни спецификации
Издавач NVIDIA
Страница на издавачи http://www.nvidia.com/
Датум на издавање 2016-07-27
Датум на додавање 2016-07-26
Категорија Возачи
Под категорија Видео возачи
Верзија 368.81
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows XP Media Center Edition
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 28
Вкупно преземања 2771766

Comments: