SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-bit)

SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-bit) 6.13.0

Windows / SmartCode Solutions / 25023 / Целосни спецификации
Опис

SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-битен) е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да преземете далечинска контрола на сите компјутери што работат со VNC, Услуги за далечинска работна површина или сервери на Телнет. Оваа лесна верзија на SmartCode VNC Manager (Enterprise Edition) е дизајнирана за мали до средни бизниси и поединци на кои им е потребна сигурна и лесна за употреба алатка за управување со нивните далечински врски.

Со стандардното издание на SmartCode VNC Manager (32-битно), можете лесно да се поврзете со кој било компјутер на вашата мрежа или преку интернет. Софтверот обезбедува кориснички интерфејс што го олеснува управувањето со вашите далечински врски, дури и ако имате мало или никакво искуство со вмрежување.

Една од клучните карактеристики на стандардното издание на SmartCode VNC Manager (32-битно) е неговата способност да скенира онлајн VNC сервери. Оваа функција ви овозможува брзо да ги пронајдете сите компјутери на вашата мрежа што работат со VNC сервери, што го олеснува поврзувањето и управувањето со нив од далечина.

Дополнително на ова, SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-битни) вклучува низа алатки за далечинско администрирање што ви овозможуваат да извршувате различни задачи на оддалечени компјутери. На пример, можете да рестартирате или исклучувате оддалечен компјутер, да управувате со услуги и уреди од далечина, да гледате инсталиран софтвер на оддалечен компјутер користејќи ја функцијата инсталиран софтверски менаџер, да ги уредувате поставките на регистарот користејќи ја вградената алатка за уредување на регистарот и да испраќате wake-on-LAN пакети.

Друга корисна карактеристика на SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-битна) е неговата способност да испраќа пораки од конзолата. Оваа функција ви овозможува да комуницирате со корисници кои се најавени на одреден компјутер од далечина со испраќање пораки директно од софтверскиот интерфејс.

Софтверот вклучува и иновативен режим на преглед на сликички кој ги прикажува сите поврзани машини во еден прозорец како сликички што овозможува брз пристап без да се отвораат повеќе прозорци одеднаш.

Севкупно, SmartCode VNC Manager Standard Edition (32-битни) е одличен избор за секој што бара ефикасна и сигурна алатка за управување со нивните далечински врски. Без разлика дали работите во ИТ поддршка или едноставно ви треба лесен начин за пристап до вашиот домашен компјутер додека сте надвор од дома - ова разновидно мрежно решение има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач SmartCode Solutions
Страница на издавачи http://www.s-code.com/
Датум на издавање 2016-08-14
Датум на додавање 2016-08-14
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за управување со мрежата
Верзија 6.13.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25023

Comments: