TurboDemo Professional

TurboDemo Professional 7.5

Windows / Balesio Software / 25626 / Целосни спецификации
Опис

TurboDemo Professional - врвен деловен софтвер за креирање анимирани демо, симулации и упатства

Во денешниот брз деловен свет, од суштинско значење е да ги имате вистинските алатки за ефективно да ги пренесете вашите идеи и производи. TurboDemo Professional е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате анимирани демо, симулации и упатства. Без разлика дали објаснувате софтвер, компјутерски апликации, веб-локации или производи - TurboDemo ве опфати.

Со својата интелигентна техника за снимање слики од екранот, TurboDemo може да репродуцира дејства како што е движењето на курсорот на глувчето. На овие слики од екранот може да се работи потоа како анимирани слајдови користејќи многу различни ефекти како белешки, нарација, интерактивност и ефекти на транзиција на слајдови.

Видеото може да се состави во различни формати и да се објави на Интернет, ЦД-а и како документација во следните формати: Flash, Java/HTML, GIF, EXE, ASF, AVI, PDF и MS Word. Ова ви го олеснува споделувањето на вашата содржина со другите во формат што одговара на нивните потреби.

Една од најдобрите работи за TurboDemo е колку е лесно да се користи. За само неколку минути ќе можете да генерирате професионални демо, презентации и упатства без претходно искуство или техничко знаење! Ова го прави идеален за тимови за маркетинг/продажба на кои им треба брзо време на пресврт на презентации или тимови за помош/тренинг на кои им треба ефикасен начин за комуникација со сложените процеси.

Друга одлична карактеристика на TurboDemo е неговата мала големина - само 100-300 KB во минута репродукција! Ова значи дека вашите видеа нема да заземаат премногу простор на вашиот компјутер или веб-локација, додека сè уште се одржуваат висококвалитетни визуелни слики.

Верзијата 7.5 има нови облоги за балон кои им даваат свеж изглед на вашите видеа, а истовремено обезбедуваат повеќе опции за прилагодување од кога било досега! Дополнително, новите Flash ленти за навигација го прават навигацијата низ вашата содржина уште полесно отколку порано. И ако извозот на аудио ви е важен, TurboDemo сега поддржува извоз на аудио во ASF формат!

Севкупно, TurboDemo Professional е одличен избор за секој кој бара ефикасен начин за создавање на професионален изглед демо, симулации и упатства без да се наруши банката. софтверски опции достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Balesio Software
Страница на издавачи http://www.balesio.com/corporate/eng/index.php
Датум на издавање 2016-08-23
Датум на додавање 2016-08-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 7.5
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25626

Comments: