Shoutcast GUI

Shoutcast GUI 0.63

Windows / Open Radio Directory / 1001 / Целосни спецификации
Опис

Shoutcast GUI: Врвен софтвер за MP3 и аудио за емитување радио станици

Дали барате сигурно и ефикасно софтверско решение за емитување на вашата радио станица онлајн или на локална мрежа? Не гледајте подалеку од Shoutcast GUI, врвниот преден GUI дизајниран специјално за новиот сервер Nullsoft SHOUTcast sc_serv/SHOUTcast DNAS v2/Radionomy win32/win64.

Со својот богат сет на поставки за конфигурација и кориснички интерфејс, Shoutcast GUI е совршена алатка за секој што сака да започне своја сопствена радио станица. Без разлика дали сте искусен радиодифузер или штотуку почнувате, овој софтвер има сè што ви треба за брзо и лесно да се активирате.

Една од клучните карактеристики на GUI на Shoutcast е неговата способност автоматски да го рестартира процесот на емитување ако се појават грешки или ако серверот доживее паѓање. Ова осигурува дека вашата радио станица останува онлајн 24/7 без никакви прекини.

Покрај тоа, Shoutcast GUI доаѓа и со практичен дневник кој обезбедува детални информации за целиот процес на емитување. Ова ви овозможува да дијагностицирате и поправате грешки што може да се појават при поврзувањето и регистрирањето во Shoutcast Directory.

Но, тоа не е сè – Shoutcast GUI исто така ви овозможува да испраќате известувања за наслови за свирените мелодии, како и автоматско регистрирање/автоматско ажурирање податоци на openradiodirectory.com. Ова им олеснува на слушателите да ја најдат вашата станица и да останат во тек со вашите најнови емитувања.

И ако наидете на какви било проблеми со. conf-датотеки грешки поврзани со недостасува портбаза или администраторска лозинка, не грижете се - Shoutcast GUI ве опфати. Доаѓа опремен со моќни алатки за поправка кои можат брзо да ги поправат овие грешки, така што вашата радио станица постојано работи непречено.

Па зошто да чекаме? Преземете го Shoutcast GUI денес и почнете да ја емитувате вашата сопствена радио станица како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Open Radio Directory
Страница на издавачи http://www.openradiodirectory.com
Датум на издавање 2016-08-25
Датум на додавање 2016-08-25
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 0.63
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1001

Comments: