Free Audio CD Burner

Free Audio CD Burner 2.0.73.823

Windows / DVDVideoSoft / 224951 / Целосни спецификации
Опис

Free Audio CD Burner е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате аудио ЦД-а од вашите омилени музички датотеки. Без разлика дали сакате да снимате свои микстејпи или да направите резервна копија од вашата музичка колекција, оваа програма има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Со бесплатен аудио CD-режач, можете лесно да креирате ЦД-дискови што може да се репродуцираат во кој било музички центар како центар за дискови, стерео во автомобил со ЦД-плеер. Програмата поддржува различни аудио формати вклучувајќи *.MP3, *.WAV, *.AAC, *.M4A, *.M4B, *.WMA, *.OGG, *.FLAC, *.RA, *.RAM, * .AMR, *APE*, MKA*, TTA*, AIFF*, AU*, MPC*, SPX* и AC3*. Ова значи дека без разлика каков тип на музички фајлови имате на вашиот компјутер или уред – без разлика дали се компресирани или некомпресирани – Free Audio CD Burner може да се справи со сите нив.

Една од клучните карактеристики на бесплатниот аудио CD режач е неговата способност да снима и CD-R и CD-RW дискови. Ова значи дека не само што можете да креирате постојани копии од вашите омилени албуми или листи за репродукција, туку и дискови што може да се препишуваат за кога сакате да направите промени или да додавате нови песни подоцна.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да брише информации од дискови што може да се препишуваат. Ова значи дека ако имате стар диск со застарена содржина на него – како на пример стара микс од средно училиште – тогаш Free Audio CD Burner може да ви помогне да го исчистите за да биде подготвен за нова содржина.

Покрај овие основни карактеристики споменати погоре, бесплатниот аудио Cd режач исто така декодира и запишува компресирани аудио формати веднаш (не е потребно поставување на хард дискот). Ова го прави процесот на согорување побрз и поефикасен од кога било досега.

Севкупно, бесплатниот аудио CD-режач нуди едноставно, но моќно решение за секој што сака да создаде свои сопствени аудио ЦД-а. Со поддршка за широк опсег на формати на датотеки, можност за снимање и постојани и дискови што може да се препишуваат и напредни функции како бришење информации од медиум што може да се препишува, овој софтвер има сè што е потребно за брзо и лесно создавање висококвалитетни ЦД-а.

Целосни спецификации
Издавач DVDVideoSoft
Страница на издавачи http://www.dvdvideosoft.com/
Датум на издавање 2016-08-25
Датум на додавање 2016-08-25
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 2.0.73.823
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 224951

Comments: