Card Maker

Card Maker 8.4

Опис

Card Maker е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди лесна за употреба платформа за создавање прекрасни картички. Без разлика дали сакате да креирате честитки, покани или визит-картички, Card Maker има сè што ви треба за да ги оживеете вашите идеи.

Со својот интуитивен интерфејс и обемната библиотека со форми и алатки за цртање, Card Maker им олеснува на корисниците од сите нивоа на вештини да создаваат прекрасни дизајни. Софтверот е компатибилен со Mac OS X, Windows и Linux системи, што го прави достапен за широк опсег на корисници.

Една од истакнатите карактеристики на Card Maker е неговата обемна библиотека со претходно дизајнирани форми. Овие форми може лесно да се приспособат со помош на алатките за цртање на софтверот, овозможувајќи им на корисниците да креираат уникатни дизајни кои совршено одговараат на нивната визија. Дополнително, Card Maker нуди различни шаблони кои може да се користат како појдовни точки за вашите дизајни.

Покрај својата библиотека со форми и шаблони, Card Maker вклучува и низа напредни функции кои им овозможуваат на корисниците да ги подигнат нивните дизајни. На пример, софтверот вклучува поддршка за слоеви и ефекти на транспарентност, кои може да се користат за додавање длабочина и сложеност на вашите дизајни.

Друга клучна карактеристика на Card Maker е неговата поддршка за векторска графика. За разлика од растерската графика (која се состои од пиксели), векторската графика се заснова на математички равенки кои опишуваат линии и криви. Ова значи дека векторската графика може да се намали нагоре или надолу без да се изгуби квалитетот - што ги прави идеални за употреба во материјали за печатење како визит-картички или флаери.

Севкупно, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн со моќни карактеристики и широки опции за прилагодување - не гледајте подалеку од Card Maker!

Целосни спецификации
Издавач EDrawSoft
Страница на издавачи http://www.edrawsoft.com
Датум на издавање 2016-08-25
Датум на додавање 2016-08-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 8.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 90

Comments: