Edraw Viewer Component for Excel

Edraw Viewer Component for Excel 8.0.0.812

Опис

Компонента за прегледувач на Edraw за Excel: сеопфатно решение за прикажување на податоци од Excel

Ако барате сигурно и флексибилно решение за прикажување на документите на MS Excel во прилагодена форма или веб-страница, Edraw Viewer Component за Excel е совршена алатка за вас. Овој софтвер содржи стандардна контрола ActiveX која делува како контејнер за документи ActiveX, давајќи им на програмерите нови можности да користат MS Excel во нивните сопствени решенија.

Како алатка за развивачи, Edraw Viewer Component за Excel е лесна и лесна за употреба. Тој нуди голема флексибилност и опции за прилагодување, што го прави идеален избор за компаниите кои сакаат да ги прикажат своите податоци на уникатен начин. Со овој софтвер, можете лесно да ги интегрирате документите на MS Excel во вашите апликации без никакви проблеми.

Една од клучните придобивки од користењето на Edraw Viewer Component за Excel е неговата способност да ги ограничи модификациите на основните податоци. Ова значи дека можете да ги прикажувате податоците од работниот лист на вашите вработени без да се грижите за неовластени промени. Оваа функција ја прави одлично решение за бизнисите кои треба да споделуваат доверливи информации со своите вработени, додека одржуваат контрола врз тоа кој може да ги уредува.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прикажува документи на Excel заштитени со лозинка без да им дава лозинки на корисниците. Ова осигурува дека вашите доверливи податоци остануваат безбедни и безбедни во секое време.

Компонентата Edraw Viewer за Excel, исто така, нуди одлична компатибилност со различни верзии на Microsoft Office Suite, вклучително и Office 2019/2016/2013/2010/2007/2003/XP/2000. Поддржува и 32-битни и 64-битни оперативни системи на Windows платформи како што се Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista и XP.

Покрај тоа, овој софтвер обезбедува различни опции за прилагодување како што се менување на бојата на позадината или сликата; додавање текст или слика воден жиг; поставување на ниво на зумирање; оневозможување на контекстното мени со десен клик; криење на лентата со алатки или лентата со панделки итн., што им овозможува на програмерите целосна контрола врз тоа како сакаат нивниот MS excel документ да биде прикажан во нивната апликација.

Севкупно, Edraw Viewer Component за Excel е одличен избор доколку барате сеопфатно решение кое ви овозможува целосна контрола врз тоа како вашиот MS excel документ ќе биде прикажан во вашата апликација, истовремено обезбедувајќи максимална безбедност на доверливите информации. Неговата флексибилност и леснотијата на користење ја прават една од најдобрите алатки за програмери достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Office OCX
Страница на издавачи http://www.officeocx.com
Датум на издавање 2016-09-06
Датум на додавање 2016-09-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 8.0.0.812
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2136

Comments: