Intel Video Pro Analyzer

Intel Video Pro Analyzer 2017

Windows / Intel Software / 281 / Целосни спецификации
Опис

Intel Video Pro Analyzer е моќен и сеопфатен пакет алатки за видео анализа дизајниран за програмери и видео експерти. Со овој софтвер, можете да изградите иновативни, висококвалитетни и усогласени видео-решенија кои можат да бидат испорачани на пазарот побрзо од кога било досега.

Овој сет на алатки е специјално дизајниран за формати HEVC, VP9, ​​AVC и MPEG-2. На програмерите и видео експертите им дава моќ детално да го прегледаат целиот процес на декодирање/шифрирање. Ова им овозможува прецизно да ги лоцираат проблематичните точки за да можат да го испорачаат видеото со најдобар квалитет за светот да го види.

Една од клучните карактеристики на Intel Video Pro Analyzer е неговата способност да тестира и дебагира декодери и енкодери. Ова обезбедува компатибилност со широк опсег на декодери, така што вашите видеа ќе се репродуцираат беспрекорно на кој било уред или платформа.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги анализира стримовите рамо до рамо. Ова ви овозможува да споредувате различни преноси во реално време за да можете да идентификувате какви било проблеми или несогласувања меѓу нив.

Покрај тоа, Intel Video Pro Analyzer, исто така, има моќна алатка за дебагирање која ви овозможува брзо и лесно да ги дебагирате скршените преноси. Ова заштедува време со тоа што ви овозможува брзо да ги идентификувате проблемите со вашите видеа без да трошите часови рачно пребарувајќи низ кодот или дневниците.

Ако барате начин да иновирате за UHD содржини со поддршка за видео/BT2020 со висок динамички опсег (HDR), тогаш Intel Video Pro Analyzer дефинитивно вреди да се размисли. Со своите напредни функции и способности, тој е суштинска алатка за секој што работи на полето на развој или продукција на видео.

Севкупно, ако барате сеопфатен сет на алатки кои ќе ви помогнат да креирате висококвалитетни видеа брзо и ефикасно, истовремено обезбедувајќи усогласеност со индустриските стандарди - тогаш не гледајте подалеку од Intel Video Pro Analyzer!

Целосни спецификации
Издавач Intel Software
Страница на издавачи http://www.intel.com/software/products
Датум на издавање 2016-09-08
Датум на додавање 2016-09-08
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за дебагирање
Верзија 2017
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 281

Comments: