EWDraw CAD Component Ultimate Edition

EWDraw CAD Component Ultimate Edition 15.9.2.2

Windows / East Wind Software / 158837 / Целосни спецификации
Опис

EWDraw CAD Component Ultimate Edition: Крајното решение за 3D и 2D визуелизација и анимација

Компонентата EWDraw CAD е моќна векторска графичка CAD компонента која нуди широк опсег на функции за 3D и 2D визуелизација и анимација. Оваа библиотека е дизајнирана да ги задоволи потребите на програмерите кои бараат сеопфатен сет на алатки за компјутерски потпомогнат дизајн (CAD), компјутерски потпомогнато производство (CAM) и географски информациски системи (ГИС).

Со повеќе од 500 функции, EWDraw CAD Component им овозможува на програмерите потребна флексибилност за создавање висококвалитетни графички апликации. Без разлика дали работите на проект кој бара сложено моделирање или едноставно изготвување, овој софтвер ве опфати.

Компонентата EWDraw CAD се заснова на отворено каскадно геометриско јадро и openGL, што значи дека може лесно да се справи дури и со најпребирливите задачи. Библиотеката е реализирана како Windows 64/32 битна контрола ActiveX за работа, што ја прави компатибилна со апликации напишани на популарни Visual IDE јазици како Visual Basic, Delphi, C++ Builder, Visual C++, VB.NET, C# и QT.

Клучни карактеристики:

- Сеопфатен сет на алатки: со повеќе од 500 функции на располагање, можете лесно да креирате сложени модели или едноставни нацрти.

- Отворете го каскадното геометриско јадро: оваа функција гарантира дека дури и најпребирливите задачи се извршуваат ефикасно.

- Отворете ја поддршката за GL: можете да ги искористите напредните графички функции како што се засенчување и светлосни ефекти.

- Контрола на Windows ActiveX за време на извршување: Ова го олеснува интегрирањето во вашите постоечки проекти напишани на популарни Visual IDE јазици.

- Компатибилен со повеќе платформи: Овој софтвер може да го користите и на двата Windows 64/32 битни системи.

Придобивки:

1. Подобрена продуктивност:

EWDraw CAD Component Ultimate Edition им помага на програмерите да ја подобрат својата продуктивност обезбедувајќи им широк опсег на алатки кои им овозможуваат брзо да креираат висококвалитетни графички апликации.

2. Подобрена функционалност:

Овој софтвер нуди напредни функции како што се отворена каскадна поддршка за геометриско јадро што им овозможува на корисниците ефикасно да се справат дури и со најпребирливите задачи.

3. Лесна интеграција:

Контролата за време на извршување на Windows ActiveX им олеснува на програмерите да го интегрираат овој софтвер во нивните постоечки проекти напишани на популарни Visual IDE јазици како Delphi или VB.NET.

4. Компатибилност со повеќе платформи:

Овој софтвер работи беспрекорно на повеќе платформи, вклучително и Windows 64/32-битни системи што го прави достапен за сите корисници без оглед на нивните преференци за оперативен систем.

Кој може да има корист од EWDraw CAD компонентата?

1. Програмери кои бараат сеопфатни алатки за создавање висококвалитетни графички апликации

2. Професионалци кои работат во области како архитектура или инженерство на кои им требаат прецизни способности за изработка

3. Професионалци за ГИС кои бараат прецизни способности за мапирање

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќна векторска графичка CAD компонента која нуди широк опсег на функции и за 3D и 2D визуелизација и анимација, тогаш не гледајте подалеку од EWDraw CAD Component Ultimate Edition! Со својот сеопфатен сет на алатки заедно со неговата меѓуплатформска компатибилност го прават овој софтвер идеален избор за секој развивач кој сака да ја подобри својата продуктивност, а истовремено да ја подобри функционалноста!

Целосни спецификации
Издавач East Wind Software
Страница на издавачи http://www.eastwindsoft.com
Датум на издавање 2016-09-11
Датум на додавање 2016-09-11
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 15.9.2.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 158837

Comments: