Advanced AntiMalware Pro

Advanced AntiMalware Pro 1.0

Windows / Longrun Software / 146 / Целосни спецификации
Опис

Advanced AntiMalware Pro е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува одлична заштита од сите видови малициозен софтвер, вклучувајќи шпионски софтвер, adware и тројанци. Со своите напредни функции и лесен за користење интерфејс, овој софтвер е совршено решение за секој што сака да го заштити својот компјутер од злонамерни напади.

Една од клучните карактеристики на Advanced AntiMalware Pro е неговата способност да бара и уништува инфекции со малициозен софтвер. Без разлика дали се соочувате со вирус кој веќе е на вашиот компјутер или се обидувате да спречите идни инфекции, овој софтвер ве покрива. Користи напредна технологија за скенирање за да ги открие дури и најскриените закани и да ги елиминира брзо и ефикасно.

Покрај неговите способности за борба против малициозен софтвер, Advanced AntiMalware Pro нуди и низа други безбедносни карактеристики дизајнирани да го чуваат вашиот компјутер безбеден од онлајн закани. Тие вклучуваат заштита во реално време од измами со фишинг и други лажни активности, како и автоматски ажурирања кои гарантираат дека секогаш ги имате инсталирано најновите безбедносни закрпи.

Друга одлична работа за Advanced AntiMalware Pro е колку е лесно да се користи. Дури и ако не сте особено упатени во технологијата, ќе го најдете овој софтвер интуитивен и јасен. Корисничкиот интерфејс е чист и едноставен, со сите важни функции јасно означени за да можете лесно да го најдете она што ви треба.

Ако сте заинтересирани сами да го испробате Advanced AntiMalware Pro, достапни се две верзии: бесплатна пробна верзија и премиум верзија. Бесплатната пробна верзија ви дава пристап до сите основни функции околу 30-45 дена (во зависност од тоа која верзија ја преземате), додека премиум верзијата нуди понапредна функционалност заедно со доживотни лиценци кои се движат од една година до доживотна употреба.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да го заштитите вашиот компјутер од напади на малициозен софтвер, а истовремено да уживате во мир кога прелистувате онлајн или преземате датотеки - тогаш не гледајте подалеку од Advanced AntiMalware Pro!

Целосни спецификации
Издавач Longrun Software
Страница на издавачи http://advancedantimalware.com
Датум на издавање 2016-09-15
Датум на додавање 2016-09-15
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 146

Comments: