Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE

Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE 7.8.18.20160913

Опис

Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE е моќен видео софтвер кој ви овозможува да рипувате ДВД на скоро сите видео и аудио формати. Со своите напредни функции и компатибилност со различни преносни медиа плеери, овој софтвер е врвното решение за секој кој сака да ужива во своите омилени филмови и ТВ серии во движење.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови на вашиот iPod, iPhone, iPad, PSP, Xbox, PS3 или Apple TV, Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE ве покрива. Овој софтвер може да рипува ДВД-а на многу видео и аудио формати поддржани од различни преносливи медиа плеери. Можете лесно да префрлате излезни датотеки на вашиот уред по избор автоматски.

Една од клучните карактеристики на Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE е неговата способност брзо да рипува ДВД-а без да се загрозува квалитетот. Софтверот користи напредни алгоритми кои обезбедуваат висококвалитетен излез додека одржуваат брзи брзини на рипување. Ова значи дека можете да уживате во омилените филмови за кратко време без да чекате со часови за да заврши процесот на рипување.

Друга одлична карактеристика на Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење, така што дури и почетниците корисници можат да го користат без никакви тешкотии. Сите основни функции се јасно означени и лесно се пронаоѓаат за да можете веднаш да започнете со рипување на ДВД-а.

Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE, исто така, доаѓа со низа опции за прилагодување кои ви овозможуваат да ја приспособите излезната датотека според вашите преференции. Можете да ги приспособите параметрите како што се брзината на битови, стапката на слики, резолуцијата и повеќе за да го добиете токму она што го сакате од секоја искината датотека.

Покрај тоа, Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE поддржува сериска конверзија што значи дека можете да рипувате повеќе ДВД-а одеднаш заштедувајќи време и напор. Оваа функција го прави идеален за секој кој треба брзо да конвертира големи колекции на ДВД во дигитален формат.

Генерално, Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE е одличен избор за секој кој бара сигурен и ефикасен начин за конвертирање на нивните ДВД-а во дигитален формат. Со своите моќни карактеристики и компатибилност со различни преносни медиа плеери, овој софтвер нуди се што е потребно за пријатно доживување со гледање филмови во движење!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.8.18.20160913
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 133267

Comments: