Xilisoft DVD Ripper Platinum SE

Xilisoft DVD Ripper Platinum SE 7.8.18.20160913

Опис

Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува да рипувате ДВД-а и да ги конвертирате во различни формати. Со овој софтвер, можете лесно да ги префрлите вашите омилени филмови на вашиот iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune или мобилен телефон.

Овој мултифункционален софтвер за рипирање на ДВД нуди широк опсег на функции што го олеснуваат користењето и приспособувањето. Можете да рипувате ДВД во AVI, да конвертирате ДВД во MPEG, да рипате ДВД во WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, RM, MOV и M4V. Дополнително, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE поддржува и XviD и 3GP формати.

Една од најимпресивните карактеристики на оваа програма е нејзината способност да извлекува аудио од ДВД-а. Можете лесно да ги конвертирате вашите омилени звучни записи во MP3 или други популарни аудио формати како што се WMA или WAV. Програмата исто така поддржува формати RA (Real Audio), M4A (MPEG-4 Audio) и AAC (Advanced Audio Coding).

Покрај неговите можности за рипување, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE нуди и различни опции за уредување кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите видеа пред да ги конвертирате во различни формати. Можете да ги скратите видео клиповите со поставување на почетни и крајни точки или да споите повеќе клипови заедно во една датотека.

Програмата исто така вклучува различни видео ефекти како што се прилагодување на осветленоста и подобрување на контрастот што ви овозможува да го подобрите квалитетот на вашите видеа пред да ги конвертирате во различни формати.

Друга одлична карактеристика на Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е неговата способност да креира сопствени профили за одредени уреди како што се iPod или iPhone. Ова значи дека можете да го оптимизирате излезниот формат за секој уред, така што тој совршено се репродуцира на која било големина или резолуција на екранот.

Генерално, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е одличен избор за секој што бара моќна, но лесна за употреба алатка за рипување на ДВД-а и нивно конвертирање во различни формати со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 7.8.18.20160913
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 45627

Comments: