Xilisoft iPad to PC Transfer

Xilisoft iPad to PC Transfer 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPad на PC Transfer е моќна софтверска алатка која ви овозможува лесно пренос на датотеки помеѓу вашиот iPad и вашиот компјутер. Ако барате начин да направите резервна копија од вашите датотеки на iPad на вашиот компјутер, но iTunes едноставно не го намалува тоа, тогаш Xilisoft iPad на PC Transfer е дефинитивно вистинската алатка за вас.

Со Xilisoft iPad на PC Transfer, можете да синхронизирате видеа, музика и фотографии од вашиот компјутер на вашиот iPad исто како iTunes. Но, за разлика од iTunes, Xilisoft го прави процесот многу полесен и поинтуитивен. Не треба да се грижите за комплицирани поставки или збунувачки менија - сè е едноставно и лесно за користење.

Една од најдобрите работи за Xilisoft iPad на PC Transfer е неговата способност да копира филмови, музика и фотографии од вашиот iPad назад на вашиот компјутер или во iTunes. Ова значи дека ако нешто се случи со вашиот уред – без разлика дали е изгубен или украден – на сите ваши важни датотеки безбедно ќе се направи резервна копија на друг уред.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да пренесува видеа снимени од уредот директно на вашиот компјутер или во iTunes. Ова значи дека ако сте снимиле неверојатни снимки на одмор или на посебен настан, можете лесно да ги зачувате на друг уред за чување.

Xilisoft нуди и низа опции за прилагодување при пренос на датотеки помеѓу уреди. На пример, можете да изберете кои видови медиуми (видеа/музика/фотографии) ќе се префрлаат за време на секоја сесија за синхронизација. Можете исто така да изберете одредени плејлисти или албуми кои треба да се синхронизираат едни со други.

Генерално, Xilisoft iPad To PC Transfer е одличен избор за секој кој сака лесно за користење решение за правење резервни копии на нивните важни датотеки од нивните iOS уреди на нивните компјутери. Без разлика дали барате начин да ги заштитите сите тие скапоцени семејни фотографии во случај нешто да се случи со оригиналниот уред или едноставно сакате полесен начин отколку само да користите iTunes - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-21
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 271

Comments: