Xilisoft iPhone Ringtone Maker

Xilisoft iPhone Ringtone Maker 3.2.5.20160916

Опис

Создавач на рингтонови за iPhone Xilisoft: врвна алатка за создавање прилагодени мелодии на iPhone

Дали сте уморни од користење на истите стари мелодии што се претходно инсталирани на вашиот iPhone? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот телефон со создавање приспособени мелодии од вашите омилени песни? Не гледајте подалеку од Xilisoft iPhone Ringtone Maker.

Xilisoft iPhone Ringtone Maker е софтвер кој е лесен за употреба кој ви овозможува да ја претворите речиси секоја аудио или видео датотека во прилагоден рингтон за вашиот iPhone. Со поддршка за широк опсег на формати, вклучувајќи AVI, MPEG, WMV, MP4 и MP3, овој софтвер ви дава флексибилност да изберете музика или звучен ефект што најдобро ве претставува.

Една од истакнатите карактеристики на Xilisoft iPhone Ringtone Maker е неговата способност да исече кој било музички сегмент од видео или аудио датотека и да го претвори во рингтон на iPhone. Ова значи дека ако има само еден дел од песната што го сакате и сакате како рингтон, овој софтвер може да го оствари. Можете дури и да поставите точни времиња за почеток и крај за сегментот, така што тој совршено се вклопува со вашата посакувана должина.

Откако ќе го креирате вашиот сопствен тон на ѕвонење со Xilisoft iPhone Ringtone Maker, неговото пренесување на вашиот телефон е брзо и лесно. Софтверот ги поддржува сите верзии на iPhone до 5s, како и iTunes 10.7. Можете да го додадете конвертираниот рингтон директно во iTunes и да го синхронизирате со вашиот телефон со само неколку кликања.

Но, што ако не сте сигурни кој дел од песната би го направил најдобриот рингтон? Токму тука е вградениот музички плеер на Xilisoft. Пред да конвертирате датотеки во мелодии, едноставно прегледајте ги во софтверот за да го најдете токму она што го барате.

Генерално, Xilisoft iPhone Ringtone Maker е одлична алатка за секој кој сака поголема контрола врз звучните ефекти на нивниот телефон. Без разлика дали сакате да создадете нешто забавно и чудно или нешто попрофесионално, овој софтвер има се што е потребно за да ги оживее тие идеи.

Клучни карактеристики:

- Ги конвертира скоро сите мејнстрим видео/аудио формати

- Поддржува отсекување на кој било музички сегмент од видео/аудио датотека

- Додава конвертирани мелодии директно во iTunes

- Вграден музички плеер достапен за прегледување изворни датотеки

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 3.2.5.20160916
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 135331

Comments: