Xilisoft iPod Magic Platinum

Xilisoft iPod Magic Platinum 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPod Magic Platinum е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата iTunes и iPod Software. Тоа е се-во-едно решение за сите сопственици на iPod и iPhone, кое може да пренесува, презема, конвертира и создава секакви содржини за ваше уживање. Со своето најново ажурирање, сега е компатибилен со iOS 6, што го прави уште поразновиден и попријатен за корисниците.

Ако сте страствен корисник на iPod или iPhone, знаете колку е важно да имате сигурен софтвер кој може да ви помогне ефикасно да управувате со содржината на вашиот уред. Xilisoft iPod Magic Platinum го прави токму тоа - ви овозможува лесно да ги префрлите сите ваши песни, видеа, фотографии, плејлисти и е-книги од вашиот уред на компјутер/iTunes. Ова значи дека можете да направите резервна копија од вашите податоци на вашиот компјутер или да ги синхронизирате со други уреди без напор.

Една од истакнатите карактеристики на Xilisoft iPod Magic Platinum е неговата способност да рипува ДВД и ЦД-дискови и да ги конвертира во формати компатибилни со вашиот уред. Ова значи дека можете да уживате во сите ваши омилени филмови или музика во движење без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Процесот на конверзија е брз и ефикасен, така што нема да мора да чекате долго пред да ги префрлите датотеките на вашиот уред.

Покрај тоа, речиси сите видео и аудио датотеки може да се претворат во медиумски датотеки што може да се репродуцираат на вашиот iPod/iPhone со помош на овој софтвер. Оваа функција е корисна кога сакате да гледате филм или да слушате музика во формат што не е поддржан од уредите на Apple природно.

Друга одлична карактеристика на Xilisoft iPod Magic Platinum е неговата способност да сурфа на популарни онлајн видео веб-страници во самата апликација. Не ви треба отворен посебен прозорец на прелистувачот; наместо тоа, сè се случува во самиот софтвер! Можете лесно да прелистувате низ видеата на YouTube или Vimeo користејќи ја оваа функција.

Но, што ако нема достапна интернет конекција? Нема проблем! Xilisoft iPod Magic Platinum им овозможува на корисниците да преземаат и онлајн видеа директно од овие веб-локации за да можат подоцна да ги гледаат офлајн на нивните уреди без никакви проблеми!

Процесот на конверзија за преземените видеа исто така се случува автоматски - што значи дека не се потребни дополнителни чекори откако ќе се преземат на нечиј компјутерски систем преку оваа програма!

Во краток преглед:

- Префрлете песни/видеа/фотографии/листи за репродукција/екниги од iDevice резервна копија на податоци

- Рипувајте ги DVD/CD дисковите и претворете ги во формати компатибилни со iDevice

- Претворете ја речиси секоја видео/аудио датотека во медиумски датотеки што може да се репродуцираат на iDevice

- Сурфајте популарни онлајн видео веб-страници во самата апликација

- Преземете онлајн видеа директно од овие веб-локации

Севкупно, Xilisoft iPod Magic Platinum нуди одлично решение за управување со содржината помеѓу уредите на Apple како што се iPhone/iPods и компјутерите кои работат подеднакво со Windows OS! Неговата разноврсност го прави да се издвојува меѓу другите слични програми достапни денес во однос на функционалноста, додека сè уште е лесен за користење благодарение во голема мера поради неговиот интуитивен дизајн на интерфејс кој го прави навигацијата низ менијата доволно едноставно, дури и на почетниците ќе им биде удобно да го користат веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4462

Comments: