Xilisoft iPod Magic

Xilisoft iPod Magic 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPod Magic е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате музика, филмови, фотографии, книги и мелодии на iPhone помеѓу вашиот iPod/iPhone и компјутер. Исто така, ви овозможува да рипувате ЦД/ДВД и да конвертирате аудио/видеа во датотеки на iPod. Со Xilisoft iPod Magic, можете лесно да управувате со сите ваши мултимедијални датотеки на вашите уреди.

Пренесете мултимедијални датотеки

Xilisoft iPod Magic ви го олеснува преносот на сите мултимедијални датотеки како музика, филмови, фотографии, книги и мелодии за ѕвонење на iPhone помеѓу вашиот iPod/iPhone и компјутер. Можете лесно да направите резервна копија на сите ваши податоци со безбедни резервни копии на музика, филмови, фотографии, книги и рингтонови на iPod/iPhone на iTunes за понатамошна употреба.

Креирајте фото албуми

Со функцијата фото албум на Xilisoft iPod Magic, можете да креирате фото албуми од слики снимени од iPhone. Оваа функција ви овозможува да ги организирате вашите слики на поефикасен начин за полесно да се најдат кога е потребно.

Увезете PDF/EPUB книги

Xilisoft iPod Magic исто така ви овозможува да внесувате PDF/EPUB книги директно на вашите уреди. Оваа функција е особено корисна за оние кои сакаат да читаат на нивните уреди бидејќи ја елиминира потребата од дополнителен уред за е-читач.

Конвертирајте аудио/видеа

Софтверот поддржува широк спектар на аудио/видео формати, вклучувајќи M2TS, MTS, AVI, MPEG WMV, DAT TS MPV NSV MOV QT H261 H264 WMA AAC AIF AIFF AC3 итн., што значи дека корисниците можат да конвертираат речиси секоја аудио или видео датотека во соодветен формат за нивниот уред со леснотија.

Вграден медиа плеер

Xilisoft iPod Magic доаѓа со вграден медиа плеер со можност за промена на големината, кој им овозможува на корисниците да ги прегледуваат нивните видеа/музика директно на нивниот уред без претходно да ги префрлат. Оваа функција заштедува време, како и простор за складирање на уредот.

Заклучок:

Како заклучок, Xilisoft IPod magic е одлично софтверско решение за секој кој бара лесен начин за управување со мултимедијални датотеки на нивните уреди на Apple. Неговите карактеристики како што се пренесување мултимедијални датотеки, создавање фото албуми, увоз на PDF/EPUB книги, конвертирање аудио/видеа, и вградениот медиа плеер го прават еден од најдобрите софтвери за iTunes и iPod достапни на пазарот денес. Значи, ако сакате сигурна алатка која ќе ви помогне да ги зачувате сите ваши податоци безбедни, а истовремено полесно од кога било досега да управувате со сè од едно место, тогаш не гледајте подалеку од магијата на Xilisoft IPod!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8705

Comments: