Xilisoft iPod Rip

Xilisoft iPod Rip 5.7.13.20160914

Опис

Xilisoft iPod Rip: Врвен софтвер за пренос на iPod

Дали сте уморни од мака со iTunes за да ги префрлите вашите медиумски датотеки од вашиот iPod, iPhone или iPad на вашиот компјутер? Дали сакате поефикасен и лесен начин за управување со вашите iOS уреди? Не гледајте подалеку од Xilisoft iPod Rip – сеопфатниот софтвер за пренос на iPod што го олеснува управувањето со вашите медиумски датотеки.

Како еден од водечките софтвери за iTunes и iPod на пазарот, Xilisoft iPod Rip нуди широк спектар на функции кои ви овозможуваат лесно да пренесувате аудио, видео, фотографии, е-книга, аудио книга, рингтон за iPhone и апликации за iOS од вашиот уред со iOS на компјутер. и iTunes. Можете исто така да направите резервна копија на датотеки од iPad, iPod или iPhone на iTunes со само неколку кликања.

Со интуитивниот дизајн на интерфејсот на Xilisoft iPod Rip и големата брзина на рипирање, управувањето со содржината на вашиот компјутер никогаш не било поедноставно. Без разлика дали создавате нови плејлисти или албуми за вашиот уред или уредувате постојни – овој софтвер ви го олеснува тоа. Плус, ги поддржува сите видови уреди на Apple, вклучувајќи ги и најновите модели на iPhone 7 и 7 Plus кои работат на iOS 10.

Клучни карактеристики:

- Префрлете музика/видеа/фотографии/е-книги/аудио книги/говорни белешки/контакти од iDevice на компјутер/iTunes

- Бекап музика/видеа/фотографии/еКниги/аудио книги/говорни белешки/контакти од iDevice на iTunes

- Управувајте со повеќе уреди одеднаш

- Креирајте/уредете/бришете плејлисти за iDevice

- Инсталирајте Xilisoft iPod Rip на iDevice за поврзување повеќе компјутери

Пренесувајте ги вашите медиумски датотеки со леснотија

Напредната технологија на Xilisoft им овозможува на корисниците лесно да ги префрлаат своите медиумски датотеки помеѓу нивните Apple уреди и нивните компјутери без никакви проблеми. Со својот едноставен дизајн на интерфејс со влечење и спушти, преносот на музички видеа фотографии е-книги, аудио книги, гласовни белешки е лесно како пита!

Направете резервна копија на вашите податоци со еден клик

Правењето резервна копија на податоците е од суштинско значење кога станува збор за губење на важни информации поради непредвидени околности како што се оштетување од кражба или губење на уредот. Со функцијата за резервна копија на Xilisoft, корисниците можат да бидат сигурни знаејќи дека имаат дополнителна копија од сите нивни важни податоци безбедно складирани во нивниот компјутер.

Управувајте со повеќе уреди одеднаш

Дали поседувате повеќе уреди на Apple? Нема проблем! Со функцијата за управување со повеќе уреди на Xilisoft, корисниците можат да управуваат со неколку различни производи на Apple истовремено без да се префрлаат напред-назад меѓу нив.

Креирајте/уредете/бришете плејлисти за вашиот уред

Креирањето сопствени листи за репродукција е еден начин на кој многу луѓе сакаат да ја организираат својата музичка колекција, но тоа да го прават преку iTunes може да биде досадна задача, особено ако се вклучени голем број песни. За среќа, со функцијата за управување со плејлисти на XiliSoft, создавањето на уредување бришење листи за репродукција никогаш не било полесно!

Инсталирајте на вашиот уред за поврзување повеќе компјутери

Инсталирањето на овој софтвер директно на iDevice им овозможува на корисниците да поврзат повеќе компјутери без да се грижат за проблеми со компатибилноста помеѓу различни верзии на оперативни системи итн.

Компатибилност

Компатибилноста на XiliSoft се протега надвор од само iPad-и на iPhone; поддржува и постари модели како што се класичните нано мешани допири и најновите модели, вклучително и iPhone 7 Plus што работи на iOS 10! Дополнително компатибилен со најновата верзија iTunes (12) што обезбедува беспрекорна интеграција во постојното поставување.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен ефикасен и лесен начин за управување со содржината низ различни производи на Apple, тогаш не гледајте подалеку од xiliSoft ipod rip! Неговите напредни функции овозможуваат пренос на резервна копија за управување со организирање на содржината, додека неговата компатибилност обезбедува беспрекорна интеграција во постојното поставување, без разлика кој оперативен систем се користи!

Целосни спецификации
Издавач Xilisoft
Страница на издавачи http://www.xilisoft.com
Датум на издавање 2016-09-22
Датум на додавање 2016-09-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 5.7.13.20160914
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 293399

Comments: