iFreeUp

iFreeUp 1.0.13.2893

Опис

iFreeUp е моќен софтвер дизајниран да им помогне на корисниците на iOS да ослободат простор за складирање, да управуваат со датотеки и да спречат протекување на приватноста на нивните уреди. Со својот лесен за користење интерфејс и ефикасните карактеристики, iFreeUp е совршена алатка за секој што сака да го оптимизира својот iPhone, iPad или iPod Touch.

Еден од најголемите предизвици со кои се соочуваат корисниците на iOS е ограничениот внатрешен капацитет за складирање на нивните уреди. Ова може да биде особено фрустрирачко за оние со само 8 GB или 16 GB простор за складирање. Несаканите датотеки и големите медиумски датотеки може брзо да заземат драгоцен простор на вашиот уред, предизвикувајќи го да се забави и да не реагира.

iFreeUp го решава овој проблем со обезбедување решение со еден клик за чистење на непотребни датотеки создадени од iOS и апликации од трети страни. Ова ослободува повеќе простор за складирање на вашиот уред, а истовремено ги подобрува неговите вкупни перформанси. Со отстранување на бескорисниот кеш и датотеки за евиденција кои повеќе не се потребни, iFreeUp гарантира дека вашиот уред работи непречено во секое време.

Покрај чистењето непотребни датотеки, iFreeUp обезбедува и безбеден начин за управување со големи датотеки и апликации на вашиот iOS уред директно од вашиот Windows компјутер. Можете лесно да пренесувате фотографии, видеа, музика, книги, апликации и подкасти помеѓу вашиот iOS уред и компјутерот со само неколку кликања. Ова не само што ослободува повеќе простор за складирање, туку и заштедува приватни податоци од потенцијално протекување на приватноста.

Друга клучна карактеристика на iFreeUp е неговата способност целосно да ја распарчи секоја избришана фотографија на вашиот уред. Ова го спречува секое потенцијално истекување на приватноста што може да се случи доколку некој може да ги врати овие фотографии подоцна.

iFreeUp, исто така, поддржува 26 јазици, вклучувајќи ChineseSimp, ChineseTrad, чешки, дански, холандски, фински, француски, унгарски, италијански, јапонски, корејски, полски, португалски (PT-BR), португалски (PT-PT), романски, руски, српски- кирилица, српско-латиница, шпански, шведски, тајландски, турски, виетнамски, грчки и германски јазик што го прави достапен за корисниците ширум светот.

Севкупно, iFreeup е суштинска алатка за секој кој сака да го одржува непречено функционирање на нивниот iPhone, iPad или iPod Touch со доволно простор за складирање. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прави идеален избор и за почетниците и за напредните корисници. .Па зошто да чекаме? Преземете го iFreeup денес!

Целосни спецификации
Издавач IObit
Страница на издавачи http://www.iobit.com
Датум на издавање 2016-09-30
Датум на додавање 2016-09-30
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 1.0.13.2893
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes 11
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 117642

Comments: