Project Management Learnware

Project Management Learnware 1.0

Windows / RealWorld Software / 45 / Целосни спецификации
Опис

Project Management Learnware е иновативен образовен софтвер кој служи како Teaching-Aid-Presenter за предавања за управување со проекти. Симулира предавање во училница за моќна точка користејќи технологија на надземни и голем екран, што го прави идеална алатка за едукатори кои сакаат да ги подобрат своите методи на настава.

Софтверот доаѓа со вградени апликации за презентација на слајдови кои се моќни и лесни за користење, дури и без насоки. Оваа карактеристика му овозможува на секој предавач да креира привлечни презентации кои го привлекуваат вниманието на нивните студенти.

Покрај тоа, Project Management Learnware е опремен со функција за гласовно пренесување што ги подобрува презентациите на предавањата. Оваа дополнителна помош осигурува дека учениците можат лесно да ги следат и да ги разберат концептите што се учат.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата разновидност. Може да се користи во која било средина за деловно училиште, што го прави одличен ресурс и за наставниците и за учениците. Верзиите на книгата и ЦД-ДВД исто така се дистрибуираат, што значи дека студентите можат да учат со свое темпо, кога сакаат.

Без разлика дали сте нов во управувањето со проекти или сакате да ги подобрите своите вештини, Project Management Learnware има се што ви треба за да успеете. Со својот кориснички интерфејс и моќните карактеристики, овој софтвер сигурно ќе стане ваша алатка за сите потреби за управување со проекти.

Клучни карактеристики:

1) Teaching-Aid-Presenter: Project Management Learnware служи како Teaching-Aid-Presenter за предавања за управување со проекти.

2) Симулира Power Point предавање во училница: Софтверот симулира Power Point предавање во училница користејќи технологија над глава и голем екран.

3) Вградени апликации за презентација на слајдови: Вградените апликации за презентација на слајдови се моќни и лесни за употреба.

4) Функција за преку глас: Функцијата за преку глас ги подобрува презентациите на предавањата.

5) Верзии на книги и ЦД-ДВД што може да се дистрибуираат: Верзиите на книгата и ЦД-ДВД се дистрибуираат за студентите да можат да учат со свое темпо.

Придобивки:

1) Ги подобрува презентациите на предавањата: Проектниот менаџмент Learnware ги подобрува презентациите на предавањата обезбедувајќи привлечни визуелни слики.

2) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува секој да креира презентации со професионален изглед.

3) Разновидна алатка за бизнис школи: Овој софтвер е доволно разновиден за да се користи во која било поставка за бизнис школи.

4) Достапна опција за самостојно учење: Студентите имаат можност да учат на свое време со книгата што може да се дистрибуира или верзијата на ЦД-ДВД.

Заклучок:

Проектен менаџмент Learnware е суштинска алатка за секој кој сака да ги подобри своите вештини за управување со проекти или да ги научи другите за оваа важна тема. Со своите моќни функции, како што се вградените апликации за презентација на слајдови и способностите за гласовно пренесување, овој софтвер го олеснува создавањето привлечни предавања од кога било досега.

Без разлика дали сте нови во наставата или само барате начини да ги подобрите вашите тековни методи, Project Management Learnware има се што ви треба. Па зошто да чекаме? Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач RealWorld Software
Страница на издавачи http://www.pmplearnware.com
Датум на издавање 2016-10-04
Датум на додавање 2016-10-04
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 45

Comments: