GrafX Website Studio

GrafX Website Studio 2.5.10

Windows / Nordic XIGraffix Software / 153 / Целосни спецификации
Опис

GrafX Website Studio: Крајното решение за градење сопствена веб-страница

Во денешното дигитално доба, имањето веб-локација е од суштинско значење за секој бизнис или поединец кој сака да воспостави присуство на интернет. Сепак, изградбата на веб-страница може да биде застрашувачка задача, особено ако имате малку или никакво техничко знаење. Таму доаѓа GrafX Website Studio - тоа е врвното решение за лесно градење на сопствена веб-локација.

GrafX Website Studio е сложено, но сепак прифатливо софтверско решение создадено за да ви понуди средства за градење сопствена веб-локација, приспособувајќи го нејзиниот изглед за целосно да ги задоволи сите ваши потреби. Без разлика дали сакате да креирате личен блог или страница за е-трговија, GrafX Website Studio ве опфати.

Една од најдобрите работи за GrafX Website Studio е тоа што не бара техничко знаење. Дури и ако никогаш претходно не сте направиле веб-локација, овој софтвер го прави лесно и едноставно. Се разбира, поседувањето одредено познавање на CSS и HTML може да биде предност при користење на оваа програма.

Со GrafX Website Studio, креирањето веб-локација трае само неколку минути. Програмата нуди интуитивен интерфејс кој ги води корисниците низ сите неопходни чекори за брзо и ефикасно креирање на нивната веб-страница. Некои од неговите функции имаат дури и волшебници кои им овозможуваат на оние со мало претходно искуство брзо да ги поминат сите потребни чекори.

Една од истакнатите карактеристики на GrafX Website Studio е неговиот огромен избор на шаблони. Со над 200 шаблони достапни во различни категории како што се бизнис, образование, забава и повеќе - има по нешто за секого! Овие шаблони се целосно приспособливи за корисниците да можат да ги направат свои со менување бои и фонтови или додавање слики и видеа.

Друга одлична карактеристика понудена од GrafX Website Studio е неговиот уредувач за влечење и спуштање кој им овозможува на корисниците лесно да додаваат елементи како што се текстуални полиња, слики или видеа на нивните страници без да имаат потреба од какви било вештини за кодирање! Ова го прави дизајнирањето на вашата страница неверојатно лесно, додека сепак овозможува целосно прилагодување.

GrafX Website Studio исто така вклучува моќни алатки за оптимизација кои помагаат да се оптимизира вашата страница за пребарувачи како Google, така што потенцијалните клиенти можат лесно да ве најдат на интернет. Ова вклучува функции како оптимизација на мета тагови што помага да се подобри рангирањето на страниците на страниците со резултати од пребарувачите (SERPs).

Софтверот нуди и интеграција на социјалните медиуми што им овозможува на корисниците беспрекорно да ги поврзат своите веб-локации со популарните платформи за социјални медиуми како Фејсбук и Твитер. Ова помага да се зголеми ангажманот со посетителите, а истовремено да се врати сообраќајот кон вашата страница!

Overall,GrafXWebsiteStudioisacomprehensiveandpowerfultoolforbuildingyourwebsite.Itsintuitiveinterfaceandvastselectionoftemplatesmakeitaneasy-to-useoptionforevenbeginnerswhileitspowerfulSEOtoolsandsocialmediaintegrationmakeitapowerfultoolforbusinesseslookingtoestablishanonlinepresence.Soifyou'relookingtobuildawebsitequicklyandeasily,GrafXWebsiteStudioistheperfectsolutionforyou!

Целосни спецификации
Издавач Nordic XIGraffix Software
Страница на издавачи http://www.xigraffix.com/
Датум на издавање 2016-10-12
Датум на додавање 2016-10-11
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 2.5.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 153

Comments: