Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher

Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher 010.01

Windows / Spherical Panorama / 28 / Целосни спецификации
Опис

Сферична панорама Html5 360 Hot Spot Internet Publisher: The Ultimate Video Software for Online Publishing

Дали барате моќен софтвер за видео што може да ви помогне да ги објавувате вашите видеа 360 на интернет со жешки точки? Не гледајте подалеку од Сферична панорама Html5 360 Hot Spot Internet Publisher. Овој новообјавен видео плеер е дизајниран да создаде излез компатибилен со HTML5 кој може да се користи на сите излези што поддржуваат WebGL. Со интегрираното опкружување и лесните за користење менија за паѓање, овој софтвер е најбрзиот html5 360 видео плеер моментално достапен.

Што го прави Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher издвоен од другите видео софтвери на пазарот? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Моќен HTML5 видео плеер

Овој софтвер доаѓа со моќен 360 степени HTML5 видео плеер кој поддржува секое целосно сферично и цилиндрично видео од 360 степени. Поддржува и MP4, M4V, MOV, OGG, OGV, QT видео формати и кодек h264.

Лесен за употреба интерфејс

Со својот кориснички интерфејс и лесните за користење менија за паѓање, Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher му олеснува на секој да креира свои видеа за жешки точки. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за кодирање за да го користите овој софтвер.

Поддржува прелистувач на Google Chrome

Овој софтвер го поддржува прелистувачот Google Chrome што значи дека вашите видеа ќе се репродуцираат беспрекорно на сите уреди што поддржуваат webGL.

Параметри за фино подесување

Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher ви овозможува фино да ги подесувате вашите видеа со прилагодување на параметрите како што се режимот за оптимизација и режимот за квалитет HTML5. Ова осигурува дека вашите видеа се оптимизирани за различни уреди без да се загрозува квалитетот.

Создадете жешки точки во вашите видеа

Со овој софтвер, можете да вклучите до десет точки за пристап што ги поврзуваат вашите видеа од 360 степени со други видеа или дури и ги поврзуваат со веб-локации. Можете да ги уредувате вредностите на жариштето на тајмингот, позиционирањето и врските според вашите преференции.

Комбинирајте различни видеа во еден голем проект

Сега можете да комбинирате различни филмови во еден голем проект користејќи го Spherical Panorama Html5 360 Hot Spot Internet Publisher. Замислете да можете да креирате ваши видеа со жешка точка со нивно комбинирање со играч кој се движи од едно видео до друго или се поврзува на веб-локации!

Само платформа базирана на Windows

Ве молиме имајте предвид дека овој софтвер е достапен само за платформи базирани на Windows и е достапен само за едно седиште. Ако ви треба овој софтвер за повеќе од еден компјутер, ве молиме контактирајте не директно.

Во заклучок:

Ако барате ефикасен начин за објавување висококвалитетни видеа на жешки точки на интернет, тогаш не гледајте подалеку од Интернет издавачот на сферична панорама Html5 360 Hot Spot! Со своите моќни карактеристики како што е интегрирана средина; лесни за употреба паѓачки менија; поддршка на кој било целосен сферичен/цилиндричен формат; Компатибилност со MP4/M4V/MOV/OGG/OGV/QT; фино подесување на параметрите како режим на оптимизација и режими за квалитет на HTML - плус поддршка на h264 кодеци - никогаш не било полесно или побрзо! И сега замислете дека можете не само да создавате, туку и да комбинирате повеќе филмови заедно во еден голем проект...сето тоа повторно благодарение на нашиот неверојатен производ!

Целосни спецификации
Издавач Spherical Panorama
Страница на издавачи http://spherical-panorama.com
Датум на издавање 2016-10-17
Датум на додавање 2016-10-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 010.01
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 28

Comments: