Squirrel ProductivityTools

Squirrel ProductivityTools 1.0

Windows / Squirrel Productivity / 13 / Целосни спецификации
Опис

Squirrel ProductivityTools: Врвен додаток во PowerPoint за деловни професионалци

Дали сте уморни од трошење безброј часови на Microsoft PowerPoint, обидувајќи се да направите вашите презентации да изгледаат професионално и привлечно? Дали сакате да постои начин да го насочите вашиот работен тек и да завршите повеќе за помалку време? Не гледајте подалеку од Squirrel ProductivityTools – врвниот софтвер за додаток за Microsoft PowerPoint.

Squirrel ProductivityTools е дизајниран да им помогне на деловните професионалци како вас да работат поефикасно и поефективно. Обезбедува сеопфатен сет на корисни функции што му недостигаат на стандардниот PowerPoint, што ви овозможува да заштедите време и да се фокусирате на она што е навистина важно - создавање висококвалитетни презентации што ја импресионираат вашата публика.

Со Squirrel ProductivityTools, можете лесно да ги зачувате избраните слајдови како PowerPoint или PDF датотеки, да прикачите избрани слајдови како PowerPoint или PDF датотеки на е-пошта на Outlook, барање за состанок или задача, па дури и да ја зачувате вашата презентација при промена на слајдот. Можете исто така да пребарувате и заменувате текст на избраните слајдови (вклучувајќи или исклучувајќи ги белешките од говорникот), да го форматирате целиот текст во презентацијата, да копирате објекти на избраните слајдови, да ги порамните објектите во круг или правоаголна мрежа од редови/колона, да замените објекти, да ги ставате објектите (отстранете празни места ), менувајте го јазикот на избраните слајдови, управувајте со коментарите низ презентацијата, категоризирајте ги слајдовите со ознаки, копирајте или бришете белешки од говорникот и управувајте со резервната копија.

Но, она што го издвојува Squirrel ProductivityTools од другите додатоци е неговата беспрекорна интеграција со Microsoft PowerPoint. Не ви е потребна посебна обука или техничка експертиза – едноставно инсталирајте го софтверот и почнете да работите продуктивно веднаш. И бидејќи е толку лесен за користење, ќе можете да креирате прекрасни презентации за кратко време.

Друга одлична карактеристика на Squirrel ProductivityTools е нејзината еднократна такса со ниски цени. За разлика од другите алатки за продуктивност кои наплаќаат годишни трошоци за лиценца кои можат брзо да се зголемат со текот на времето; со Squirrel Productivity Tools штом ќе се купи, тоа е ваше засекогаш! И како ценет клиент на Squirrel Productivity Tools, идните ажурирања се бесплатни!

Не го прифаќајте само нашиот збор за тоа - преземете бесплатна пробна верзија денес! Со неограничен пристап во текот на овој пробен период; тестирајте ги сите карактеристики пред да донесете какви било одлуки за купување. Или гледајте го нашето демо видео кое покажува колку е лесно за секој што користи Microsoft Powerpoint редовно ќе има корист од користењето на оваа моќна алатка!

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да ја подобрите вашата продуктивност кога работите со Microsoft Powerpoint, тогаш не гледајте подалеку од алатките за продуктивност на Squirrel! Со својот сеопфатен сет на корисни функции беспрекорно интегрирани во Powerpoint; корисниците ќе можат да креираат неверојатни презентации побрзо од кога било досега, притоа заштедувајќи драгоцено време на патот!

Целосни спецификации
Издавач Squirrel Productivity
Страница на издавачи http://www.squirrel-productivity.com/en
Датум на издавање 2016-10-19
Датум на додавање 2016-10-19
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: