My Wallpaper Gallery

My Wallpaper Gallery 3.3.0.2

Windows / Friends in War Software / 1766 / Целосни спецификации
Опис

Мојата галерија на тапети: Најдоброто подобрување на работната површина

Дали ви е здодевно секој ден да гледате во истата стара позадина на вашиот десктоп? Дали сакате да додадете малку живот и личност на екранот на вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од My Wallpaper Gallery, врвниот подобрувач на работната површина за скринсејвери и тапети.

Со My Wallpaper Gallery, менувањето на вашата позадина никогаш не било полесно. Оваа лесна програма ви овозможува да пребарувате низ широк избор на категории и да избирате од различни висококвалитетни позадини. Едноставно кликнете на резултатот што ви го привлекува вниманието, прегледајте го со минијатурна слика и додајте го како нова позадина со само еден клик.

Но, My Wallpaper Gallery е повеќе од обичен менувач на тапети. Дизајниран е да го одржува вашиот компјутер чист и организиран со препишување на старите позадини и сликички со нови од нашиот сервер. Ова значи дека секогаш имате пристап до најновите податоци и најновите позадини без да го натрупате вашиот хард диск со непотребни датотеки.

И кога ќе има достапно ажурирање за основната програма, ќе ве известиме веднаш со порака на екранот. Така, секогаш можете да бидете сигурни дека My Wallpaper Gallery работи непречено и ви го обезбедува најдоброто можно искуство.

Па зошто да се задоволите со здодевни или застарени позадини на работната површина кога можете да имате пристап до илјадници прекрасни слики на вашите прсти? Пробајте ја My Wallpaper Gallery денес и трансформирајте го вашиот компјутерски екран во уметничко дело!

Целосни спецификации
Издавач Friends in War Software
Страница на издавачи http://software.friendsinwar.com
Датум на издавање 2016-10-28
Датум на додавање 2016-10-27
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 3.3.0.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1766

Comments: