DJ Mixer Express

DJ Mixer Express 5.8.3

Опис

DJ Mixer Express за Windows е моќен и лесен за користење софтвер за мешање на диџеи кој е совршен за почетници и диџеи во спалната соба. Со својот робустен сет на функции, овој софтвер нуди бескрајна креативна флексибилност за да ги однесете вашите мешавини до нови височини. Без разлика дали играте во живо во клубови и големи стадиони, на свадби, приватни забави или само тренирате дома, DJ Mixer Express ве покрива.

Една од најистакнатите карактеристики на DJ Mixer Express е неговиот лесен за користење графички интерфејс кој ви овозможува да ги автоматизирате вообичаените задачи како мешање ритам, автоматско засилување, мастер-темпо, миксови за снимање и многу повеќе. Автоматското откривање на ритам и темпо ви овозможува лесно усогласување на две песни за совршена транзиција. Можете да го контролирате вашиот микс со точни знаци за примероци или континуирано да вртете дел од песната совршено во синхронизација со ритамот.

Засилувањето и еквилајзерот може да се прилагодат или јачината на звукот може да се постави за секоја палуба поединечно. Ова ви дава целосна контрола врз вашата мешавина за да звучи точно како што сакате да звучи. Дополнително, може да се применат различни аудио ефекти кои дефинитивно ќе ви дадат бескрајна креативна флексибилност.

Беспрекорно iTunes се интегрира во DJ Mixer Express кој им овозможува на корисниците да ги мешаат сите омилени песни и видеа од iTunes без никакви проблеми. Едноставно влечете и пуштете ги песните во интерфејсот на софтверот за да започнете да создавате своја музика.

DJ Mixer Express нуди висококвалитетен звук со поддршка за различни аудио формати вклучувајќи MP3, WAV, AIFF, AU WMA M4A MP4 аудио формат како и видео формати вклучувајќи M4V MPG AVI MP4 FLV MOV WMV MKV.

Без разлика дали сте искусен професионалец или штотуку почнувате во светот на диџејството - овој софтвер има сè што е потребно за да создаде неверојатни мешавини брзо и лесно! Пристапната цена ја прави достапна за секој што сака пристап до алатки од професионална класа без да го наруши својот буџет!

Како заклучок - ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за мешање на диџеи кој нуди бескрајна креативна флексибилност, тогаш не гледајте подалеку од DJ Mixer Express!

Целосни спецификации
Издавач macdjmixer
Страница на издавачи http://www.macdjmixer.com
Датум на издавање 2016-10-29
Датум на додавање 2016-11-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 5.8.3
Барања за ОС Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 33276

Comments: