Dance Central 3 Xbox 360 Game for Kinect

Dance Central 3 Xbox 360 Game for Kinect

Windows / Microsoft Game Studios / 7 / Целосни спецификации
Опис

Dance Central 3 Xbox 360 Game за Kinect е врвната игра со танц што ви овозможува да ги научите и совладате вашите омилени танцови лудило од минатото и сегашноста. Оваа игра е дизајнирана да обезбеди извонредно искуство што ќе ве забавува со часови.

Со Dance Central 3, можете да изберете од широк избор на песни и танцови рутини, вклучувајќи класични хитови како „YMCA“ од The ​​Village People, „Electric Boogie“ од Марсија Грифитс и модерни хитови како „Moves Like Jagger“ од Maroon 5 Кристина Агилера. Можете исто така да креирате свои сопствени листи за репродукција или да дозволите играта да избере случаен избор на песни за вас.

Една од истакнатите карактеристики на Dance Central 3 е неговата употреба на технологијата Kinect. Ова значи дека наместо да користите традиционален контролер, го користите вашето тело за да ја контролирате играта. Сензорот Kinect ги следи вашите движења во реално време, овозможувајќи ви да се гледате себеси на екранот додека танцувате заедно со музиката.

Играта нуди различни режими како што е режимот за забава каде што до осум играчи можат да се приклучат во режимот за забава или режимот Crew Throwdown каде што два тима се натпреваруваат еден против друг во низа предизвици како што се Dance Battles или Keep It Up предизвици.

Dance Central 3, исто така, вклучува обемен систем за туторијал кој ги учи играчите како правилно да го изведат секое движење. Упатствата се поделени на чекори што се лесни за следење, така што дури и почетниците можат брзо да се подигнат со своите танцувачки вештини.

Покрај неговите импресивни карактеристики на игра, Dance Central 3 може да се пофали и со неверојатни графики и анимации кои ја оживуваат секоја песна и рутина. Од шарени позадини инспирирани од различни епохи, како диско топки од ерата на 70-тите или неонски светла од ерата на 80-тите - сè е дизајнирано со внимание до детали што го прави да се чувствува како автентично искуство.

Генерално, ако барате забавен начин да се движите додека уживате во одлична музика дома, тогаш не гледајте подалеку од Dance Central 3 Xbox 360 Game for Kinect! Со својот широк избор на песни и рутини во комбинација со иновативна механика за игра со помош на технологијата Kinect - оваа игра сигурно не само што ве забавува, туку и помага да ги подобрите вашите танцувачки вештини!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft Game Studios
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/games/
Датум на издавање 2016-11-17
Датум на додавање 2016-11-17
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија
Барања за ОС Console Games, Xbox, Xbox 360
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: