Jihosoft iTunes Backup Extractor Free

Jihosoft iTunes Backup Extractor Free 7.0.7

Опис

Jihosoft iTunes Бекап Extractor Free: Крајното решение за обновување на податоци на iPhone

Дали некогаш сте изгубиле важни податоци од вашиот iPhone поради случајно бришење, оштетување, кражба или други причини? Ако е така, знаете колку е фрустрирачко и стресно да се обидете да ги вратите тие податоци. За среќа, студиото Jihosoft разви моќна алатка која може да ви помогне брзо и лесно да ги извлечете и вратите изгубените податоци за iPhone. Ви го претставуваме Jihosoft iTunes Backup Extractor Free – врвното решение за враќање на податоците на iPhone.

Jihosoft iTunes Backup Extractor Free е иновативна софтверска програма дизајнирана специјално за корисници на iOS кои треба да ги вратат изгубените или избришаните податоци од нивните iPhone-и. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки од телефонот, сте доживеале пад на системот или ажурирање што предизвикало губење податоци или едноставно сакате да направите резервна копија од податоците на вашиот iPhone на вашиот компјутер за чување, овој софтвер ве покрива.

Со Jihosoft iTunes Backup Extractor Free, можете да извлекувате контакти, текстуални пораки, историја на повици, белешки, фотографии, видеа на WhatsApp пораки Потсетници за пораки на Viber календари Обележувачи на Safari од шифрирани датотеки за резервни копии на iOS на компјутер. Ова значи дека дури и ако вашиот iPhone е оштетен или недостапен поради проблем со црно/бел екран на смрт или заборавен проблем со лозинката на заклучениот екран, сепак можете да ги вратите сите вредни информации зачувани на него.

Една од најдобрите работи за Jihosoft iTunes Backup Extractor Free е неговата леснотија на користење. Дури и ако воопшто не сте запознаени со технологијата, ќе го најдете овој софтвер многу лесен за користење со неговиот интуитивен интерфејс. Потребни се само три едноставни чекори: поврзете го вашиот уред (ако е можно), скенирајте ги резервните датотеки на компјутерот, прегледајте и изберете кои ставки треба да се вратат. Не мора да бидете експерт во технологијата на iOS - само следете ги упатствата дадени од софтверот и оставете го да ја заврши целата работа за вас.

Друга одлична карактеристика на Jihosoft iTunes Backup Extractor Free е неговата компатибилност со различни верзии на уреди со iOS, вклучително и iPhone, iPad, iPod, кои користат различни верзии на оперативни системи iOS, како што се 7/8/9/10/11/12. Ова значи дека без разлика каков тип на уред имате или на која верзија на iOS работи, ќе можете да го користите овој софтвер без никакви проблеми.

Но, можеби еден од најимпресивните аспекти на Jihosoft iTunes Backup Extractor Free е неговата способност за враќање на различни типови датотеки, вклучувајќи ги и обележувачите за календарот за сафари за потсетници за белешки кои се достапни во бесплатна верзија, додека за пораките за видеа од фотографии од контакти е потребна платена верзија (35 долари). Ова го прави неверојатно разноврсна алатка која може да им помогне на корисниците да повратат буквално секаков вид на информации што можеби ги изгубиле поради непредвидени околности.

Па зошто да изберете Jihosoft iTunes Backup Extractor Free наместо други слични производи? За почеток, тоа е потполно бесплатно! Не мора да плаќате ништо однапред, само преземете го инсталирај, изврши преглед на скенирање, изберете ги потребните ставки и потоа извезете ги. Второ, тој е неверојатно лесен за употреба со чекор-по-чекор инструкции обезбедени во текот на секоја фаза, така што дури и почетниците ќе се чувствуваат удобно да го користат овој производ веднаш без никакви проблеми.

Како заклучок, студиото Jihosoft создаде навистина извонреден производ во нивното последно издание - iTunes без екстрактор за резервни копии - кој нуди неспоредлива функционалност во споредба со други слични производи достапни денес. Со неговата способност за екстракција на различни типови датотеки, како што се фотографии од контакти, видео-пораки итн., компатибилноста на повеќе уреди што работат со различни верзии на оперативни системи на IOS и функциите за лесни за користење, гарантираат дека секој, без разлика на техничката позадина, ќе има успех користејќи ја оваа моќна алатка!

Целосни спецификации
Издавач Jihosoft
Страница на издавачи http://www.jihosoft.com/
Датум на издавање 2016-11-23
Датум на додавање 2016-11-23
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 7.0.7
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Update
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 272

Comments: