iSeePassword iTunes Password Recovery

iSeePassword iTunes Password Recovery 2.1.3.0

Windows / iSeePassword Studio / 834 / Целосни спецификации
Опис

iSeePassword iTunes Password Recovery е моќен софтвер дизајниран да ги отклучува резервните датотеки на iTunes заштитени со лозинка. Овој софтвер спаѓа во категоријата iTunes и iPod софтвер и е суштинска алатка за секој кој ја заборавил лозинката за резервна копија на iTunes или е заклучен надвор од својот уред поради изгубена или заборавена лозинка.

Со iSeePassword iTunes Password Recovery, корисниците можат лесно да ги дешифрираат своите шифрирани резервни копии со само неколку едноставни чекори. Програмата ги користи најновите достигнувања во криптоанализата за да ги направи криптографските алгоритми небезбедни, што го прави исклучително лесно и безбедно да се дешифрира резервната лозинка на iTunes во секое време.

Една од најистакнатите карактеристики на iSeePassword iTunes Password Recovery е неговата способност да врши напади со брутална сила врз криптографските алгоритми. Оваа функција ја прави многу поефикасна од другите програми во многу аспекти. Нападот со брутална сила вклучува испробување на секоја можна комбинација додека не се најде точната, што значи дека овој софтвер може лесно да пробие дури и сложени лозинки.

Друга одлична карактеристика на iSeePassword iTunes Password Recovery е нејзиниот кориснички интерфејс. Интерфејсот на програмата е интуитивен и лесен за користење, што го прави достапен дури и за оние кои не се технолошки такт. Корисниците можат брзо да се движат низ различни опции и поставки без никаква мака.

iSeePassword нуди неограничени функции и употреба за еднократна куповна цена, што го прави достапно решение за секој што сака да ги врати своите изгубени или заборавени лозинки. Со овој софтвер, корисниците повеќе не треба да се грижат дали ќе го изгубат пристапот до нивните важни податоци складирани во шифрирани резервни копии.

Како заклучок, ако барате сигурен и ефикасен начин да ги вратите изгубените или заборавените лозинки од шифрирани резервни копии на вашите iOS уреди, тогаш iSeePassword iTunes Password Recovery треба да биде вашето решение. Неговите напредни карактеристики го прават да се издвојува од другите слични програми достапни на пазарот денес, додека неговиот кориснички интерфејс гарантира дека секој може да го користи без никакви тешкотии!

Целосни спецификации
Издавач iSeePassword Studio
Страница на издавачи http://www.iseepassword.com/
Датум на издавање 2016-11-29
Датум на додавање 2016-11-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.1.3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 834

Comments: