iPhone Carrier Checker

iPhone Carrier Checker 1.4

Windows / iPhone Carrier Checker / 4246 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате сигурна и лесна за употреба алатка за проверка на деталите на вашиот iPhone или iPad? Не гледајте подалеку од iPhone Carrier Checker, моќен софтвер кој ви овозможува брзо и лесно да го проверите секој IMEI код.

Без разлика дали купувате користен уред или едноставно сакате да дознаете повеќе за вашиот, нашиот iPhone Carrier Checker е совршено решение. Со само неколку кликања, можете да пристапите до детални информации за операторот на вашиот уред, статусот на simlock, статусот на заклучување за активирање на iCloud, покриеноста со гаранцијата и повеќе.

Нашата апликација е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста. Сè што треба да направите е да го пронајдете вашиот IMEI код (кој може да се најде во Поставки > Општо > За на вашиот уред), внесете го во нашата апликација и кликнете на копчето за проверка. За неколку секунди, нашиот софтвер ќе ви ги обезбеди сите информации што ви се потребни.

Една од клучните придобивки од користењето на нашиот iPhone Carrier Checker е тоа што е потполно бесплатен. За разлика од другите слични алатки кои наплаќаат високи такси за основни информации, ние веруваме дека секој треба да има пристап до овие важни податоци без да мора да плати пара.

Но, не дозволувајте неговата цена да ве измами - нашиот софтвер е преполн со напредни функции што го прават една од најсеопфатните алатки на пазарот денес. Еве само некои од неговите клучни способности:

Проверка на оператор: нашата апликација ви овозможува брзо да одредите на кој оператор е заклучен вашиот уред (ако има). Ова може да биде особено корисно ако планирате да патувате во странство и сакате да се осигурате дека вашиот телефон ќе работи со локални оператори.

Simlock Check: ако вашиот телефон претходно бил заклучен од оператор (на пример, ако е купен како дел од договор), нашиот софтвер ќе ви каже дали оваа брава е отстранета или не.

iCloud Activation Lock Check: оваа функција им овозможува на корисниците да утврдат дали нивниот уред има вклучено активно заклучување за активирање iCloud. Ова може да биде корисно ако купуваат користен iDevice од некој друг бидејќи би знаеле дали би можеле да користат сопствен Apple ID на него или не

Проверка на гаранција: Нашата апликација исто така им дава на корисниците детални информации за гаранцијата за нивните уреди, вклучително и кога истекува нивната гаранција за да можат соодветно да планираат

Покрај овие основни карактеристики, вклучивме и неколку други корисни алатки во нашата апликација како што се:

- Проверка на статусот на црната листа

- Најдете статус на мојот iPhone

- Обновен статус

Сите овие карактеристики заедно го прават iPhone Carrier Checker една од најсеопфатните апликации достапни за проверка на деталите за iDevice онлајн!

Па зошто да чекаме? Преземете го iPhone Carrier Checker денес и започнете да ги истражувате сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач iPhone Carrier Checker
Страница на издавачи http://www.iphonecarrierchecker.com/
Датум на издавање 2016-12-06
Датум на додавање 2016-12-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 4246

Comments: