Gihosoft Free iPhone Recovery

Gihosoft Free iPhone Recovery 3.1.3

Опис

Gihosoft Free iPhone Recovery е моќен софтвер за обновување податоци дизајниран специјално за корисници на iOS. Тоа е одлична алатка која може да врати до 16 типа датотеки од вашиот уред со iOS или од резервната копија на iTunes/iCloud. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, Gihosoft Free Recovery за iPhone го олеснува враќањето на изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod touch.

Една од истакнатите карактеристики на Gihosoft Free iPhone Recovery е неговата способност да врати до 16 различни типови на датотеки. Ова ги вклучува Camera Roll, Photo Stream, Контакти, историја на повици, пораки и прилози, говорна пошта, историја на разговори WhatsApp/Viber, Белешки, настани во календарот и повеќе. Без разлика дали случајно сте избришале датотека или сте ја изгубиле поради неуспех на надградбата на iOS или неуспех на џеилбрејкот - овој софтвер ве покрива.

Друга одлична карактеристика на Gihosoft Free iPhone Recovery е неговата компатибилност со над 20 модели на iOS уреди, вклучувајќи ги и најновите модели како iPhone 7/7 Plus и SE, како и постарите модели како iPhone 3GS. Ова значи дека без разлика каков тип на уред имате – овој софтвер ќе работи за вас.

Процесот на обновување со Gihosoft Free iPhone Recovery е едноставен и лесен благодарение на неговиот интуитивен интерфејс кој ги води корисниците низ процесот во само три чекори: инстантно поврзување, брзо скенирање и совршено обновување. Програмата автоматски ќе го открие вашиот уред откако ќе се поврзе преку USB-кабел, а потоа брзо ќе скенира за изгубени податоци на вашиот уред.

Откако ќе заврши процесот на скенирање - на корисниците им се прикажува список на сите датотеки што може да се повратат, кои се означени со посебна боја или специјална икона што го олеснува препознавањето на избришаните/изгубените податоци од оние што постојат на вашиот уред. Корисниците потоа можат да ги прегледаат овие датотеки пред да ги извезат во различни формати, како што е формат на текстуална датотека што може да се чита на кој било компјутерски систем.

Севкупно – Gihosoft Free iPhone Recovery нуди одлично решение за секој кој треба брзо и лесно да ги поврати изгубените податоци од своите iOS уреди без никакво техничко знаење за тоа како овие работи функционираат под капакот!

Целосни спецификации
Издавач Gihosoft
Страница на издавачи http://gihosoft.com/
Датум на издавање 2016-12-09
Датум на додавање 2016-12-09
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 3.1.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 3344

Comments: