IUWEshare iPhone Data Recovery

IUWEshare iPhone Data Recovery 1.1.8.8

Опис

IUWEshare iPhone Data Recovery е моќен софтвер кој може да ги врати избришаните или изгубените податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod touch. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки, сте ги изгубиле поради пад на системот или дури и ако вашиот уред бил украден или оштетен, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите вашите вредни податоци.

Овој софтвер е дизајниран да работи со сите модели на iPhone и iPad, вклучувајќи ги и најновите iPhone 6 Plus и iPad Air 2. Ги поддржува сите верзии на iOS, вклучувајќи ја и најновата iOS 9.3.5.

IUWEshare iPhone Data Recovery може да поврати разни видови податоци како што се историја на повици, текстуални пораки (iMessages), белешки, настани во календарот, снимки, потсетници и обележувачи на Safari. Исто така, поддржува враќање на фотографии и видеа од камерата од фотоапаратот на вашиот уред, како и прилози за SMS и гласовни белешки.

Една од најкорисните карактеристики на IUWEshare iPhone Data Recovery е неговата способност да извлекува податоци од резервните датотеки на iTunes/iCloud. Ова значи дека дури и ако веќе немате пристап до вашиот уред (на пример, ако е украден), сепак можете да ги вратите вашите податоци со користење на овој софтвер за да ги извлечете од резервната датотека на iTunes/iCloud.

Оваа функција е особено корисна за корисниците кои сакаат да ги џеилбрејкуваат своите уреди бидејќи џеилбрејкот понекогаш може да предизвика губење на податоци или корупција. Со правење резервна копија на нивните уреди пред да се обидат да направат џеилбрејк и користејќи IUWEshare iPhone Data Recovery во случај нешто да тргне наопаку во текот на процесот, тие можат да се погрижат нивните вредни податоци да останат безбедни.

IUWEshare iPhone Data Recovery има кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој без оглед на нивото на техничка експертиза. Процесот на обновување е едноставен: поврзете го вашиот уред со компјутерот преку USB-кабел; стартувајте го софтверот; изберете го типот(ите) датотеки што сакате да ги вратите; прегледајте ги пред закрепнување; потоа кликнете на копчето „Врати“.

Обновените датотеки се зачувуваат во нивниот оригинален формат, така што нема потреба од дополнителни чекори за конверзија по обновувањето што заштедува време и напор за корисниците на кои им треба брз пристап до нивните обновени датотеки.

Како заклучок, IUWEshare iPhone Data Recovery е одличен избор за секој на кој му треба сигурно решение за обновување на податоци на iOS, без разлика дали се занимаваат со случајно бришење/корупција или посериозни проблеми како кражба/оштетување/загуба во ситуации каде што им треба повторно пристап до нивните важни информации брзо без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач IUWEshare
Страница на издавачи http://www.iuweshare.com/
Датум на издавање 2016-12-12
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.1.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 98

Comments: