iMyfone iOS System Recovery

iMyfone iOS System Recovery 5.0.1.2

Windows / iMyfone Technology / 2355 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iOS System Recovery е моќен софтвер кој може да ви помогне да поправите различни проблеми со вашиот iPhone, iPad или iPod. Ако некогаш сте доживеале фрустрација да сте заглавени во циклусот на режимот за обновување, да го видите логото на Apple или белиот екран на вашиот уред, тогаш знаете колку може да биде стресно да се обидете да го решите проблемот. За среќа, iMyfone iOS System Recovery нуди лесно решение кое не бара целосно обновување преку iTunes.

Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците кои имаат проблеми со нивните iOS уреди. Тоа е се-во-едно решение кое може да поправи многу различни проблеми без да предизвика загуба на податоци. Со само еден клик, iMyfone iOS System Recovery може да го врати вашиот iPhone/iPad/iPod во нормала и да ги елиминира сите ризици од губење на тековните податоци и поставки.

Еден од најчестите проблеми со кои се соочуваат корисниците на iPhone е заглавувањето во режимот за обновување. Ова се случува кога има проблем со фирмверот или оперативниот систем на уредот. Кога ќе се случи ова, можеби изгледа дека единствениот начин да се поправи е со извршување на целосно обновување преку iTunes што резултира со губење на сите ваши тековни податоци и поставки. Сепак, iMyfone iOS System Recovery нуди алтернативно решение кое не бара толку драстични мерки.

Друг вообичаен проблем со кој се соочуваат корисниците на iPhone е заглавувањето на логото на Apple или доживувањето циклус за рестартирање каде што нивниот уред постојано се рестартира одново и одново без целосно да се подигне. Овие проблеми може да бидат фрустрирачки и одземаат многу време за да се справите со нив, но обновувањето на системот iMyfone iOS го олеснува враќањето на вашиот уред и повторно активирање.

Ако некогаш сте го виделе екранот „Поврзи се со iTunes“ на вашиот iPhone или сте биле заглавени во режимот DFU (Ажурирање на фирмверот на уредот), тогаш знаете колку е тешко овие ситуации да се решат сами. Но, со iMyfone iOS System Recovery, овие проблеми стануваат многу полесни за справување бидејќи овој софтвер обезбедува чекор-по-чекор инструкции за нивно брзо и лесно поправање.

Покрај поправањето на овие вообичаени проблеми споменати погоре, обновувањето на системот iMyfone iOS помага и ако имате проблеми со лизгање за да го отклучите телефонот или ако воопшто нема да се вклучи - уште две фрустрирачки сценарија за секој корисник!

Севкупно, овој софтвер обезбедува мир на умот за секој кој претходно имал проблеми со својот iPhone/iPad/iPod – без разлика дали се технички експерти или не! Со својот едноставен интерфејс и решенија со еден клик за различни прашања поврзани конкретно со категоријата iTunes и iPod Software, секој може ефективно да ја користи оваа алатка без да се грижи за губење на важни податоци за време на поправките!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-13
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.0.1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 2355

Comments: