iMyfone iPhone WeChat Recovery

iMyfone iPhone WeChat Recovery 4.5.1

Windows / iMyfone Technology / 64 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iPhone WeChat Recovery: Крајното решение за враќање на изгубените пораки во WeChat

Дали некогаш сте случајно избришале важни пораки на WeChat од вашиот iPhone 6s? Или можеби сте доживеале ажурирање со препишани разговори, па дури и проблем со jailbreak што резултирало со губење на вашата скапоцена историја на разговори. Која и да е причината, губењето на пораките од WeChat може да биде фрустрирачко и стресно искуство.

Но, не паничете! Закрепнувањето на iMyfone iPhone Wechat е тука да помогне. Оваа лесна програма е дизајнирана да ви помогне да ја вратите изгубената или избришаната историја на Wechat, прилозите како фотографии, аудио, видеа, како и видеа на вашиот iPhone. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, обновувањето на iMyfone iPhone Wechat е врвното решение за враќање на изгубените пораки на WeChat.

Клучни карактеристики:

1. Достапни се четири режими: паметно закрепнување, закрепнување од уред со iOS, закрепнување од резервна копија на iTunes и закрепнување од резервна копија на iCloud

Обновувањето iMyfone iPhone Wechat нуди четири различни начини на обновување податоци за да се осигура дека можете да ги вратите изгубените податоци без разлика со каква ситуација се соочувате. Без разлика дали се работи за случајно бришење или ажурирање што ги препишува разговорите - овој софтвер ве опфати.

2. Извезете или преземајте разговори на компјутер без напор

Со обновувањето на iPhone Wechat на iMyfone, извозот или преземањето разговори на компјутер е без напор. Можете лесно да ги извезувате сите дневници за разговор заедно со фотографии и видеа со само неколку кликања.

3. Прегледајте ги разговорите пред закрепнување

Една од најдобрите карактеристики на обновувањето на iPhone Wechat на iMyfone е неговата способност да ги прегледува разговорите пред да ги врати. Ова значи дека можете селективно да ги обновите само податоците што ги сакате без да треба да обновите сè.

4. Поддржани повеќе сметки

Ако има повеќе сметки најавени на вашиот уред, тогаш не грижете се - обновувањето iMyfone iPhone wechat ги поддржува сите сметки, така што ќе ја врати целата историја на разговори на која било сметка најавена на уредот.

5.Поддржани уреди (iOS 7 погоре)

iMyFone работи со речиси секој iOS уред, вклучувајќи iPhone (iPhone 6/6 Plus, iPhone 5S/5c/5/4s/4/3GS), iPad (iPad Air/mini 2/4/mini) и iPod Touches (Touch 5-та генерација) .

Заклучок:

Како заклучок, софтверот на iMyFone им обезбедува на корисниците лесно за користење решение за враќање на нивните изгубени пораки за разговор. да ги прегледате разговорите пред да ги обновите им овозможува на корисниците поголема контрола врз нивните обновени податоци. Со поддршка за повеќе сметки низ уреди, овој софтвер обезбедува сеопфатна покриеност на различни платформи. Затоа, ако некогаш се соочите со губење на важни пораки за разговор, не паничете - само преземете го закрепнувањето за iPhone we-chat на iMfyone денес!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-13
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 4.5.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 64

Comments: