iMyfone iPhone WhatsApp Recovery

iMyfone iPhone WhatsApp Recovery 4.5.1

Windows / iMyfone Technology / 526 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iPhone WhatsApp Обнова: Крајното решение за враќање на изгубените пораки на WhatsApp

Дали некогаш сте случајно избришале важни пораки на WhatsApp од вашиот iPhone 6s? Или можеби сте доживеале ажурирање со препишани разговори, па дури и проблем со jailbreak што резултирало со губење на историјата на разговори и прилозите како фотографии, аудио и видео датотеки. Ако е така, не паничете! Обновувањето на iMyfone WhatsApp е лесна програма која може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите изгубените податоци.

iMyfone iPhone WhatsApp Recovery е софтвер за iTunes и iPod дизајниран да им помогне на корисниците да ги повратат изгубените или избришаните разговори на WhatsApp и медиумските датотеки на нивните iPhone. Со својата напредна технологија, овој софтвер може да поврати податоци од различни ситуации како што се случајно бришење, паѓање на системот, вирусни напади, фабрички ресетирање или дури и оштетување од вода.

Клучни карактеристики:

1. Достапни се четири режими: паметно закрепнување, закрепнување од уред со iOS, закрепнување од резервна копија на iTunes и закрепнување од резервна копија на iCloud

Режимот Smart Recovery е најпрепорачливата опција бидејќи ги скенира сите можни локации каде што може да се складираат вашите изгубени податоци. Тоа е и најбрзиот достапен режим бидејќи се потребни само неколку минути за да се заврши процесот на скенирање.

Останатите три режими се исто така корисни во зависност од вашата ситуација. На пример:

- Ако имате пристап до вашиот iOS уред, но не можете директно да ги пронајдете податоците што недостасуваат на него.

- Ако сте направиле резервна копија на вашиот уред со iTunes пред да изгубите какви било податоци.

- Ако сте овозможиле бекап на iCloud за Whatsapp пред да изгубите податоци.

2. Поддржана датотека: фотографии, видеа и други прилози за пораки

Овој софтвер не само што поддржува индивидуален разговор, туку работи и за групни разговори! Можете да ги вратите сите видови медиумски датотеки, вклучувајќи фотографии (JPEG/PNG/GIF), видеа (MP4/MOV) и други прилози за пораки како гласовни белешки или документи (PDF/DOC/XLS).

3. Преглед по скенирање

Пред да ги вратите изгубените податоци со софтверот за обновување iMyfone iPhone WhatsApp; корисниците можат да прегледаат дали нивните важни информации се пронајдени за време на процесот на скенирање со користење на неговата функција за преглед што им овозможува детално да ги прегледаат скенираните резултати.

4. Целосно или селективно преземете ги изгубените податоци

Корисниците можат да изберат помеѓу целосно враќање на сите изгубени разговори за разговор на Whatsapp заедно со медиумски датотеки одеднаш; алтернативно, тие можат да изберат одредени ставки што сакаат да ги обноват со избирање поединечно пред да ги извезат на нивниот компјутер.

5. Поддржани уреди (iOS 7 погоре)

Овој софтвер го поддржува скоро секој уред на Apple кој работи со iOS 7 погоре, вклучувајќи го и iPhone 6/6 Plus/5S/5c/5/4s/4/3GS; iPad Air /mini 2 /4 /mini; iPod Touch 5 /4 итн., што го прави достапен за речиси секој што поседува производ на Apple!

Заклучок:

Како заклучок, обновувањето на iMyfone iPhone Whatsapp е една од најдобрите достапни опции кога станува збор за враќање на изгубените Whatsapp пораки на iPhone, поради неговиот кориснички интерфејс во комбинација со напредна технологија што го прави брзо и лесно враќањето на избришаните информации! Со четири различни режими достапни заедно со поддршка за повеќе типови датотеки и уреди кои работат со iOS7+, нема причина да не ја пробате оваа програма доколку некогаш се соочите со такви проблеми во иднина!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-13
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 4.5.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 526

Comments: