Next FlipBook Maker Pro

Next FlipBook Maker Pro 2.5.13

Опис

Next FlipBook Maker Pro за Windows е професионален софтвер за конвертирање на книги од преклопување од PDF во блиц/HTML5 кој им овозможува на издавачите да претворат статичен PDF во привлечни дигитални прелистувачи со реален ефект на вртење страница. Со своите напредни функции и способности, овој софтвер е совршен за графички дизајнери, издавачи, продавачи и секој кој сака да креира интерактивни дигитални публикации.

Next FlipBook Maker Pro им овозможува на корисниците да креираат интерактивни блиц и HTML5 списанија за превртување на дигитални страници, брошури со вградени богати медиуми како што се локално видео, видео на YouTube, музика, слика, GIF, копчиња и хиперврски. Уредникот на страници, исто така, им овозможува на корисниците да го приспособат редоследот на страниците во прелистувачот или да додаваат нови страници или да ги бришат несаканите страници. Така, корисниците можат да комбинираат повеќе PDF документи или слики во еден прелистувач.

Една од клучните карактеристики на Next FlipBook Maker Pro е неговиот Batch Converter што го прави исклучително брзо сериското конвертирање на повеќе PDF-датотеки во flipbooks. За секој flipbook креиран со користење на овој софтвер, можете да изберете дали сакате да ги увезете сите страници или назначените страници. Можете исто така да ги конвертирате сите ваши PDF документи во ист формат на flipbook или да поставите различни формати.

Приспособливите шаблони обезбедени од Next FlipBook Maker Pro се уште една одлична карактеристика што ви овозможува да изберете од динамичните сцени за вашите потреби за дизајн на публикации. Можете исто така да додавате слики со лого, како и музика во заднина и слики со цел да ја направите публикацијата попривлечна за читателите.

Она што го издвојува Next FlipBook Maker Pro од другите слични софтверски производи на пазарот е неговиот кориснички интерфејс кој ја прикажува секоја промена направена во реално време за да знаете точно како ќе изгледа вашиот финален производ пред да го објавите на интернет. Дополнително, има вградени функции за социјално споделување што им олеснува на читателите кои уживаат во вашата содржина да ја споделуваат на нивните сметки на Facebook или Twitter.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги пренесете вашите публикации од статични отпечатоци во интерактивни дигитални искуства, тогаш не гледајте подалеку од Next FlipBook Maker Pro!

Целосни спецификации
Издавач Nextflipbook
Страница на издавачи http://nextflipbook.com
Датум на издавање 2017-01-03
Датум на додавање 2016-12-30
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 2.5.13
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 1147

Comments: