TeamViewer Popup Blocker

TeamViewer Popup Blocker 0.1.2.3

Опис

Дали ви е здодевно да ве прекинуваат досадни скокачки прозорци додека користите TeamViewer? Не гледајте подалеку од TeamViewer Popup Blocker, едноставно и ефикасно решение за вашите проблеми со скокачки прозорци.

Како некој што редовно користи TeamViewer за далечински пристап, разбирам колку фрустрирачки може да биде постојаното справување со скокачки прозорци како што се „Сомничена за комерцијална употреба“ или „Откриена комерцијална употреба“. Затоа го создадов TeamViewer Popup Blocker - C#. NET апликација која го користи. NET 4 Framework.

Со само еден клик, овој автоматски блокатор на скокачки прозорци ќе ги елиминира досадните прозорци и ќе ви овозможи да се фокусирате на вашата работа без прекин. И не грижете се за комплицираното поставување - едноставно стартувајте ја апликацијата нормално и таа автоматски ќе почне да ги блокира скокачките прозорци на TeamViewer. Ќе добиете дури и известување во лентата со фиоки за да ве извести дека работи.

Но, што ако треба да додадете име на прозорец што моментално не е блокиран? Нема проблем! Менито кое е лесно за користење овозможува брзо прилагодување со само кликнување на десното копче на глувчето. Со кликнување на „Додај име на прозорец“ се отвора нов прозорец во кој се прикажуваат сите тековни имиња на прозорците на Team Viewer што се блокирани. Едноставно изберете го саканото име и Voila! Нема повеќе прекини.

Најдобриот дел? Блокаторот на скокачки прозорци TeamViewer е потполно бесплатен. Кажете им збогум на досадните скокачки прозорци и здраво за непрекината продуктивност со оваа алатка која мора да ја има секој редовен корисник на TeamViewer.

Целосни спецификации
Издавач ZhivkoSK
Страница на издавачи https://zhivkosk.wordpress.com/
Датум на издавање 2017-01-18
Датум на додавање 2017-01-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 0.1.2.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 402

Comments: