Multiloginapp

Multiloginapp 1.3.14

Опис

Дали сте уморни од постојано најавување и излегување од повеќе сметки на социјалните медиуми? Дали ви е фрустрирачко да мора да се префрлате помеѓу различни прелистувачи само за да управувате со вашите различни профили? Ако е така, тогаш MultiLoginApp е решението за вас.

MultiLoginApp е интернет софтверска апликација која им овозможува на корисниците брзо и лесно да управуваат со повеќе сметки. За разлика од приклучоците за прелистувачи кои им овозможуваат само на корисниците да се префрлаат помеѓу нивните сметки и профилите на прелистувачот, MultiLoginApp нуди неколку нови функции кои го олеснуваат управувањето со повеќе сметки.

Една од клучните придобивки од користењето на MultiLoginApp е можноста да се користи посебен прокси за секоја сметка. Ова значи дека корисниците можат да пристапат до нивните различни профили без да се грижат дали некој друг ќе добие неовластен пристап. Дополнително, MultiLoginApp им овозможува на корисниците да споделуваат пристап со други без да ја дадат својата лозинка, што додава дополнителен слој на безбедност.

Друга одлична карактеристика на MultiLoginApp е неговата способност да спречи неовластен пристап. Со сите колачиња и историјата на прелистувачот зачувани во облакот, никој не може да добие пристап освен ако не ја знае вашата лозинка. Профилите на прелистувачот складирани во облакот се шифрирани со хаш функции слични на оние што се користат за банкарски трансакции, обезбедувајќи максимална безбедност.

Дополнително, Multiloginapp нуди супериорни решенија за проблемите со онлајн следење со кои се соочуваат многу интернет корисници денес. Корисниците можат лесно да имплементираат опции како што се генерирање отпечатоци од прст, бранител на платно, прокси тунелирање и други корисни приклучоци во нивните профили на прелистувачот.

Користењето MultiLoginApp не може да биде полесно - едноставно кликнете на иконата во лентата со алатки или користете кратенка на тастатурата и лесно префрлајте се помеѓу вашите различни сметки. Нема повеќе најавување и излегување или менување прелистувачи - сè што ви треба е на дофат на раката!

Севкупно, ако барате лесно за користење решение за безбедно управување со повеќе сметки на социјални медиуми, истовремено заштитувајќи се од проблемите со онлајн следење, тогаш не гледајте подалеку од Multiloginapp!

Целосни спецификации
Издавач Multiloginapp
Страница на издавачи https://multiloginapp.com
Датум на издавање 2017-02-07
Датум на додавање 2017-02-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.3.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 843

Comments: