Hot Copy Paste

Hot Copy Paste 7.5

Windows / Windows Clipboard Software / 16266 / Целосни спецификации
Опис

Hot Copy Paste - Врвен менаџер на таблата со исечоци за Windows

Дали сте уморни од ограничувањата на таблата со исечоци на Windows? Дали сметате дека постојано се префрлате помеѓу апликации за да копирате и залепите повеќе делови од информации? Не гледајте подалеку од Hot Copy Paste, врвниот менаџер на таблата со исечоци за Windows.

Со Hot Copy Paste, можете да ја подобрите вашата таблата со исечоци на Windows со повеќе фрагменти, безбедно складирање и можности за пребарување на целосен текст. Оваа моќна алатка работи во секоја програма што поддржува Windows Clipboard, па дури и во многу што не го поддржуваат. Исечете, копирајте и залепете онолку фрагменти колку што ви требаат одеднаш без да се грижите дека ќе изгубите какви било информации.

Hot Copy Paste ги отстранува сите вградени ограничувања на таблата со исечоци на Windows со тоа што ви овозможува да копирате, исечете и залепите многу информации одеднаш. Без разлика дали се работи за делови од текст или веб-страници, слики или табели или други објекти - Hot Copy Paste ќе ги складира безбедно за понатамошна употреба.

Безбедноста е врвен приоритет со Hot Copy Paste. Софтверот ги шифрира сите информации што се исечени или копирани со помош на индустриски стандарден алгоритам Blowfish со силен клуч за шифрирање. Можете дури и да доделите имиња на вашите фрагменти, криејќи ја нивната содржина од љубопитните очи. Дополнително, можете да наведете програми од кои Hot Copy Paste никогаш нема да чува фрагменти.

Управувачот со таблата со исечоци ги поддржува сите апликации што поддржуваат со таблата со исечоци на Windows и овозможува многу програми кои не го прават тоа со залепување на текстот како серија на притискање на тастатурата. Можете да поставите Hot Copy Paste да залепува текст како HTML код или да го отстрани целото форматирање со вметнување обичен текст.

Се разбира, Hot Copy Paste го поддржува секој формат препознаен од Windows Clipboard што ви овозможува лесно да копирате, исечете и залепите текстуални графички табели аудио клипови и други објекти што може да се вградат.

Навигацијата низ илјадници фрагменти никогаш не била полесно благодарение на групирањето на можностите за филтрирање заедно со функционалноста за пребарување на целосниот текст што го олеснува управувањето со податоците! И само во случај некои фрагменти да се користат почесто од другите, има и Омилени достапни!

Во краток преглед:

- Подобрете ја вашата таблата со исечоци на Windows

- Повеќе фрагменти

- Безбедно складирање

- Способности за пребарување во цел текст

- Работи во секоја програма што поддржува Windows таблата со исечоци

- Ги отстранува вградените ограничувања

- Шифрира информации користејќи го алгоритамот Blowfish

- Доделете имиња на фрагменти

- Наведете програми од кои нема да се чуваат фрагменти

- Ги поддржува сите апликации што поддржуваат со таблата со исечоци на прозорци

- Овозможува многу програми што не го залепуваат текстот како серија на тастатурата.

-Залепете текст како HTML код или отстранете го целото форматирање со вметнување обичен текст.

-Го поддржува секој формат препознаен од таблата со исечоци на прозорци.

-Навигацијата низ илјадници фрагменти никогаш не била полесна благодарение на групирањето на можностите за филтрирање заедно со функционалноста за пребарување на целосниот текст што го олеснува управувањето со податоците!

-Омилени достапни за често користени исечоци

Целосни спецификации
Издавач Windows Clipboard Software
Страница на издавачи http://windowsclipboard.com/
Датум на издавање 2017-02-08
Датум на додавање 2017-02-08
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за клипборд
Верзија 7.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16266

Comments: