WiFi Credentials Viewer

WiFi Credentials Viewer 1.0

Опис

Дали сте уморни од заборавање на лозинките за Wi-Fi? Дали ви треба сигурен и безбеден начин за управување со вашите ингеренции за Wi-Fi мрежа? Не гледајте подалеку од WiFi Credentials Viewer, врвниот безбедносен софтвер за управување со сите ваши лозинки за Wi-Fi мрежа.

Со WiFi Credentials Viewer, можете лесно да ги скенирате и прегледате сите зачувани акредитиви на Wi-Fi мрежата за само неколку секунди. Без разлика дали сте дома или сте во движење, овој моќен софтвер ќе ви помогне да ги одржувате вашите мрежи безбедни и достапни.

Една од клучните карактеристики на WiFi Credentials Viewer се неговите молскавично брзо скенирање. Веднаш штом ќе ја стартувате програмата, таа започнува со скенирање за сите зачувани акредитиви за Wi-Fi мрежа на вашиот уред. За помалку од една секунда, ќе видите сеопфатна листа на сите достапни мрежи и нивните поврзани лозинки.

Но, тоа не е сè - WiFi Credentials Viewer исто така генерира датотека report.txt која ги содржи сите скенирани информации. Оваа датотека автоматски се зачувува на вашиот уред кога ќе се стартува програмата, така што подоцна ќе можете лесно да пристапите до неа доколку е потребно.

Создаден од Мајкл Хаефрати со UX дизајн од Рут Хаефрати, овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид и функционалноста и леснотијата на користење. Интуитивниот интерфејс го олеснува навигацијата низ различни опции и поставки без никаква конфузија или фрустрација.

Покрај неговите можности за скенирање, WiFi Credentials Viewer нуди и напредни безбедносни карактеристики за да ги заштитите вашите мрежи од неовластен пристап. Со вградени алгоритми за шифрирање и опции за заштита на лозинка, овој софтвер гарантира дека само овластени корисници имаат пристап до чувствителни информации.

Без разлика дали сте ИТ професионалец кој бара ефикасен начин за управување со повеќе мрежи или едноставно некој што сака лесен начин да ги следи сопствените лозинки, WiFi Credentials Viewer има се што ви треба. Па зошто да чекаме? Преземете го овој моќен безбедносен софтвер денес и почнете да управувате со вашите Wi-Fi мрежи како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Secured Globe
Страница на издавачи http://www.securedglobe.com
Датум на издавање 2017-02-09
Датум на додавање 2017-02-09
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 142

Comments: