Batch And Print Premium Law Edition

Batch And Print Premium Law Edition 10.00

Windows / Traction Software / 22 / Целосни спецификации
Опис

Batch & Print Premium Law Edition: The Ultimate Batch Printing Solution for Legal Professionals

Како правен професионалец, знаете колку е важно да имате сигурно и ефикасно решение за печатење. Без разлика дали треба да испечатите стотици документи за куќиште или едноставно сакате да го насочите процесот на печатење, Batch & Print Premium Law Edition е совршена алатка за вас.

Batch & Print Premium Law Edition е моќна софтверска програма која ви овозможува сериско печатење на документи како списоци што можат да се задржат. Со овој софтвер, можете автоматски да печатите документи по редослед по ваш избор или да обработувате и печатите повеќе отпечатоци во исто време. Оваа верзија на законот е претходно конфигурирана за сериско печатење во секвенца на сите датотеки, вклучувајќи ги и-мејл-датотеките MSG, EML, PST Архивски датотеки со прилози и поддржува е-пошта во е-пошта, датотеки zip/rar/7z во точна секвенца со опции за банери/сепаратор за надвор од печатење на кутијата без поставување.

Оваа верзија исто така работи беспрекорно со DM системи интегрирани во MS Word, на пр. OpenText eDocs и е целосно Citrix компатибилен за дистрибуција во една компанија. Поддржани се сите поврзани документи за печатење на школка, како што се PDF-датотеки, MS Word документи, HTML-страници, текстуални датотеки, формати на слики како JPEG и PNG, како и табели на Excel и презентации на PowerPoint.

Верзијата Premium Law Edition има обработка со повеќе јадра и печатење со повеќе нишки на типови на датотеки: pdf, spl (датотека на Windows spool), tiff (формат на датотека со ознака на сликата), jpeg (заедничка група за фотографски експерти), gif (формат за размена на графики) ,. ps (PostScript),. pcl (јазик на команди за печатач),. bmp (Формат на датотека на слика Bitmap),. wmf (Windows Metafile) ,. nef (Електронски формат на Никон),. crw (Canon Raw формат),. cr2 (Canon Raw формат 2) &. png (Пренослива мрежна графика). Ова го прави идеален за производство на документи од големи размери каде што брзината е од суштинско значење.

Сите други типови на датотеки сè уште се поддржани, но се печатат со една нишка, што значи дека ќе се печатат еден по друг, наместо истовремено како оние споменати погоре.

Со напредните функции на Batch & Print Premium Law Edition, како што се вклучени специјални поставки по тип на датотека, што ви овозможува да поставите специјални функции за одредени типови датотеки, како што се опсегот на страници за печатење PDF/да изберете извор на хартија по големина итн. без да мора да инсталирате или да плаќате дополнителни трошоци . Можете да го прилагодите вашето искуство со печатење според вашите специфични потреби без никакви дополнителни трошоци!

Што повеќе? Batch & Print Premium Law Edition го користеа некои од најголемите организации за печатење како Xerox Ricoh HP Cannon кои го користат нашиот пакет Batch & Print како прв избор решение за сериско печатење! Со илјадници задоволни клиенти ширум светот кои се потпираат на нашиот софтвер секој ден!

Ве молиме имајте предвид дека може да биде потребен поврзан софтвер во зависност од тоа каков тип на документ треба да се испечати; Microsoft Word мора да се инсталира ако word.doc/.docx треба да се печати додека Adobe Reader мора да се инсталира ако PDF-датотеките треба да се печатат по стандардна конфигурација; Microsoft Outlook, исто така, мора да се инсталира ако PST-датотеките треба да се испечатат.

Во заклучок:

Batch And Print Premium Law Edition нуди неспоредливо ниво на погодност кога станува збор за сериско печатење правни документи брзо и ефикасно. Неговите напредни функции го прават лесен за користење дури и кога се работи со сложени комплети документи, додека неговата компатибилност обезбедува беспрекорна интеграција во постоечките работни процеси, без разлика дали се користат DM системи интегрирани во MS Word, на пр., OpenText eDocs или Citrix околини што го прави неопходна алатка во секое правно професионалниот арсенал!

Целосни спецификации
Издавач Traction Software
Страница на издавачи http://www.traction-software.co.uk
Датум на издавање 2017-02-09
Датум на додавање 2017-02-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 10.00
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22

Comments: