Atmosph3re

Atmosph3re 3.57

Windows / Turbine Interactive / 18 / Целосни спецификации
Опис

Atmosph3re: проследувајте ја вашата музичка колекција каде и да сте

Дали сте уморни да бидете ограничени на слушање на вашата музичка колекција само на одредени уреди или на одредени локации? Дали сакате слобода да пристапите до вашата музика од каде било, во секое време? Не гледајте подалеку од Atmosph3re, веб-апликација која ви овозможува да пренесувате своја музичка колекција од каде било во светот.

Atmosph3re е лесен за поставување и употреба. Едноставно инсталирајте го еднаш на вашиот домашен сервер или компјутер и ќе ги скенира сите ваши музички папки и ќе генерира база на податоци за целата ваша музика. Оттогаш, можете да слушате која било песна од вашата колекција со прелистување низ различни алатки кои ви дозволуваат да ја класифицирате вашата музика по стил, благодарност, година на издавање, име или број на драми.

Но, Atmosph3re не е само пристап и репродукција на вашата лична библиотека. Исто така, ви овозможува да го дефинирате вашиот локалитет и да добивате огласи за концерти за следните неколку недели. Можете да ги следите омилените изведувачи и да добивате известувања кога и да настапуваат во вашиот регион. И за секој албум од вашата колекција, можете да проверите дали изведувачот моментално е на турнеја и каде одржува шоуа.

Една од најдобрите работи за Atmosph3re е тоа што нема потреба да инсталирате апликации или локални апликации на секоја машина за да пристапите до неа. Можете да пристапите до еден примерок на Atmosph3re преку онолку компјутери, таблети или мобилни телефони колку што имате - што го прави неверојатно погодно за домаќинствата со повеќе уреди.

И бидејќи Atmosph3re е софтвер базиран на веб, може да се пристапи од кој било уред - без разлика дали уредите OsX, Linux, Windows, Android. Стандардно, atmosph3re користи вграден плеер во самиот прелистувач, но доколку сакаат, корисниците можат да го изберат својот претпочитан медиа плеер наместо да обезбедуваат оптимален квалитет на звукот.

Atmosph3re работи и на домашни сервери или на домашни компјутери, така што корисниците имаат флексибилност кога избираат како сакаат да го постават нивниот систем. Достапно е преку локални мрежи, како и преку Wi-Fi конекции, што значи дека дури и кога се далеку од дома, корисниците сè уште имаат целосна контрола врз целата своја библиотека.

Во краток преглед:

- Пренесувајте ја вашата сопствена музичка колекција насекаде

- Лесно поставување и употреба

- Прелистајте и репродуцирајте ја вашата музика по стил/година/име/цена/репродукција

- Добијте огласи за концерти за следните неколку недели врз основа на локацијата

- Следете ги омилените уметници и добивајте известувања кога настапуваат во регионот

- Проверете дали уметникот моментално е на турнеја и каде одржува шоуа

- Нема потреба да инсталирате апликации или локални апликации на секоја машина

- Достапно од кој било уред (OsX/Linux/Windows/Android)

- Изберете помеѓу вградениот плеер или претпочитаниот медиа плеер

- Работи на домашни сервери или домашни компјутери

- Достапно преку локални мрежи/Ви-фи конекции

Генерално, веруваме дека атмосферата нуди одлично решение за оние кои бараат лесен начин да ја проследат целата своја лична библиотека без да се грижат за проблемите со компатибилноста помеѓу различни уреди. Со својот едноставен процес на поставување во комбинација со моќни функции, како што е следењето на локација засновано на огласи за концерти, го прават овој софтвер идеален избор за секој што сака целосна контрола врз целото свое музичко искуство!

Целосни спецификации
Издавач Turbine Interactive
Страница на издавачи https://mymusicanywhere.net
Датум на издавање 2017-02-13
Датум на додавање 2017-02-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 3.57
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18

Comments: