FoneCopy

FoneCopy 1.2.32

Windows / Aiseesoft Studio / 858 / Целосни спецификации
Опис

FoneCopy: Крајното решение за пренос на податоци помеѓу уредите на Apple и Android

Дали сте уморни од губење на вашите важни податоци кога се префрлате од еден уред на друг? Дали сакате сигурен и ефикасен начин за пренос на датотеки помеѓу вашите уреди на Apple и Android? Не гледајте подалеку од FoneCopy, моќниот софтвер кој го олеснува копирањето на сите видови содржини од еден телефон на друг.

Со FoneCopy, можете да префрлате датотеки помеѓу кои било два уреди на Apple, вклучително и iPhone 6 или iPad Air. Овој бесплатен софтвер ви овозможува да направите резервна копија на текстуална содржина (вклучувајќи ePub, PDF и контакти), како и медиумски содржини (како музика, филмови, ТВ емисии, подкасти, курсеви за iTunes U, мелодии, аудио книги, гласовни белешки, фотографии и камера снимки). И ако вашиот стар телефон е мртов или скршен - нема проблем! FoneCopy сепак може да ви помогне да ги префрлите вашите податоци.

Но, тоа не е сè - FoneCopy исто така ви овозможува лесно да копирате датотеки од уреди со Android на уреди со iOS. Без разлика дали се префрлате од Samsung Galaxy Note4/3/2 или HTC One (M8) или Xperia Z3 – овој софтвер ве покрива. Сега можете да пренесувате важни податоци како што се контакти и пораки без никаква загуба.

Една од најдобрите работи за FoneCopy е неговата компатибилност со сите уреди на Apple, вклучително и iPhone 6/6 Plus/5S/5C/iPhone 5/iPad Air 2/iPad mini 3/2/iPad 4/iPod Touch 5-та генерација и iPod Nano 7-та генерација . Ги поддржува и повеќето уреди со Android, како што се Samsung GALAXY S5/S4/S3/S2/GALAXY Note4/Note3/Note2/GALAXY Tab Pro10.1 итн., HTC One (M8)/One (E8), Sony Xperia Z3/Z2/ Z1/M2 итн., LG G3/G Flex/G Pro итн., Motorola Moto X/Moto G/Moto E итн.

FoneCopy нуди два режима за пренос на датотеки: режим на директен пренос кој пренесува датотеки директно помеѓу два поврзани телефони; избришете го режимот на целниот уред кој ги брише сите постоечки податоци на целниот уред пред да пренесе нови податоци на него. Ова обезбедува безбеден пренос на чувствителни информации, истовремено давајќи им на корисниците флексибилност при изборот на претпочитаниот метод за пренос на датотеки.

Како заклучок - без разлика дали се работи за правење резервна копија на важни текстуални пораки или за пренос на медиумска содржина како музички видеа - FoneCopy е суштинска алатка за секој кој сака без мака начин да ги преместува своите вредни податоци помеѓу различни мобилни платформи. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции - овој софтвер ќе се погрижи ниту еден од вашите скапоцени спомени да не се изгуби за време на процесот на транзиција!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2017-02-26
Датум на додавање 2017-02-26
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.2.32
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 858

Comments: