Comfy Partition Recovery

Comfy Partition Recovery 2.6

Windows / Comfy Software / 1611 / Целосни спецификации
Опис

Удобно обновување на партиции: врвно решение за враќање на податоци

Дали некогаш сте случајно избришале важна датотека или сте изгубиле податоци по форматирање на логички диск, мемориска картичка или USB-уред? Дали баравте универзална програма што може да ги врати податоците од хард дискови, мемориски картички или флеш драјвови од кој било формат? Не гледајте подалеку од Comfy Partition Recovery – се-во-едно решение за враќање на избришаните датотеки.

Comfy Partition Recovery е моќна и разновидна алатка која ги обновува сите типови датотеки, вклучувајќи дигитални слики, архиви, текстуални документи, видео и музички датотеки, извршни датотеки и многу повеќе. Без разлика дали сте изгубиле податоци поради брзо или целосно форматирање, бришење на логички партиции на хард дискови, флеш драјвови и мемориски картички или грешки во датотечниот систем и оштетување на секторот за подигање – овој софтвер ве опфати.

Една од клучните карактеристики што го издвојува Comfy Partition Recovery од другите алатки за обновување податоци е неговата способност да ја врати структурата на вашиот диск по грешки во датотечниот систем. Ова значи дека дури и ако вашиот диск е оштетен без поправка од вируси или друг злонамерен софтвер - оваа програма сепак може да ви помогне да ги вратите вашите вредни податоци.

Друг важен аспект што треба да се земе предвид кога станува збор за обновување на податоците е безбедноста. Кога скенирате диск и обновувате датотеки со Comfy Partition Recovery - тој не пишува ништо на него. Ова ги штити избришаните датотеки од препишување што може да резултира со трајно губење. Дополнително, кога работите со оштетени или неисправни хард дискови – од клучно значење е бројот на операции за читање да се одржува што е можно помал. Во такви случаи кога може да има физичка штета - оваа програма им овозможува на корисниците да создадат виртуелна копија од нивниот оштетен диск за да можат да продолжат да ги враќаат своите скапоцени информации без да предизвикаат дополнителна штета.

Но, што е со леснотијата на користење? Не секој е експерт во компјутерската наука - затоа Comfy Partition Recovery вклучува и детална датотека за помош и вграден волшебник чекор-по-чекор што го прави обновувањето на податоците достапно дури и за неискусни корисници. Алатката ги поддржува сите типови дискови, вклучително и десктоп/лаптоп компјутери, како и сите USB-уреди поврзани преку USB-порти. Исто така, работи беспрекорно со 32- и 64-битни верзии на оперативните системи на Windows додека ги поддржува сите верзии FAT/NTFS датотечни системи.

Како заклучок - ако барате ефикасно, но сепак практично решение за враќање на изгубени/избришани датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Comfy Partition Recovery! Со својот сеопфатен комплет карактеристики дизајнирани специјално за потребите на корисниците, заедно со неговиот интуитивен интерфејс - секој може лесно да ги врати своите вредни информации без да се поти!

Целосни спецификации
Издавач Comfy Software
Страница на издавачи http://www.my-data-recovery.com/
Датум на издавање 2017-03-05
Датум на додавање 2017-03-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 2.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1611

Comments: