Wondershare Dr.Fone for iOS

Wondershare Dr.Fone for iOS 7.1.2

Windows / Wondershare Software / 112995 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare Dr.Fone за iOS е моќна и прифатлива алатка која ви помага да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPad, iPod touch или iPhone. Без разлика дали случајно сте избришале важни текстуални пораки, фотографии или други податоци од вашиот уред, сте го оштетиле или го скршиле уредот со важни податоци на него или сте ги изгубиле податоците поради неуспешно ажурирање - Dr.Fone ве покрива.

Со само три лесни чекори, можете да вратите видеа, фотографии, текстуални пораки, контакти, белешки, дневници за повици и календари. Дури и обележувачите на Safari се враќаат на нивното вистинско место на вашите iDevices. Како е тоа можно? Dr.Fone има 3 режими за обновување: Директно враќање од уредот iOS - Вратете ги податоците од iPhone 7/6/6 Plus/5S/5C/5/iPhone 4S/iPhone 4/iPhone 3GS/iPad 1/iPod touch 4/ iPad mini 1/2/iPad Air 1/2/iPad со ретина дисплеј/новиот iPad/iPad 2/iPod touch 5 и iPad 1 со директно скенирање.

Режим за обновување резервни копии на iTunes - Користете ги вашите резервни копии на iTunes за да ги вратите податоците на вашите iDevices. Режим за враќање на резервната копија на iCloud - Користете ја вашата резервна копија на iCloud за да ги вратите податоците на вашите iУреди. Вратете до дванаесет различни типови датотеки од кој било поддржан iOS уред.

Dr.Fone поддржува седум типа датотеки (iPhone SE(2nd)/11 Pro Max /11 Pro /11/XS Max/XS/XR/X /8 Plus /8 /7 Plus /7 /SE(1): Safari Bookmark /Пораки/Потсетници/Белешки/историја на повици/контакт/календар) и дванаесет типа датотеки (iPhone SE(1st)/6s Plus(ios13)/6s(ios13)/6 Plus(ios13)/6(ios13), iPhone SE (второ), iPad mini (iOS12), iPod Touch (iOS12): гласовни белешки/маркер за Safari/потсетници/календар/историја на повици/прилози на пораки/пораки/контакт/пренос на фотографии/видеа од камерата/слики од камера).

Комплетот со алатки Dr.Fone, исто така, поправа различни проблеми со системот на iOS, како што е режимот за обновување бело лого на Apple/црн екран што се врти при стартување итн., без никакво губење на податоци! Можете да направите резервна копија на целиот iOS уред на вашиот компјутер без iTunes или iCloud со еден клик! Избришете ги сите лични податоци трајно од Вашиот уред!

Клучни карактеристики:

Обнова податоци за iOS: вратете ги изгубените/избришани датотеки директно од iPhone, iPad, iPod Touch

Обнова на системот iOS: Поправете разни проблеми со системот iOS, како што се бело лого на Apple/црн екран/режим за обновување итн.

Бришач за целосни податоци за iOS: Трајно бришете ги сите лични информации, вклучувајќи контакти, пораки, видеа/фотографии, лозинки итн.

Бришач за приватни податоци за iOS: селективно бришете приватни информации, вклучувајќи историја на разговори WhatsApp/Kik/LINE/Viber и прилози

Снимач на екран со iOS: снимајте се што е прикажано на екран на допир на iPhone, iPad, iPod

iOS WhatsApp Transfer: директно префрлете ги разговорите WhatsApp помеѓу iPhone-и

Бекап и обновување на податоци за iOS: резервна копија и обновување на iOS Kik: резервна копија и обновување на iOS LINE: резервна копија и обновување на iOS Viber

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2017-03-01
Датум на додавање 2017-03-06
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 7.1.2
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8/10
Барања None
Цена $69.95
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 112995

Comments: