LanTalk NET

LanTalk NET 3.7 build 5517

Windows / Cezeo Software / 5367 / Целосни спецификации
Опис

LanTalk NET: Крајното внатрешно решение за инстант пораки за интранет мрежи

Во денешното брзо деловно опкружување, комуникацијата е клучна. Без разлика дали работите во мала канцеларија или голема корпорација, да останете поврзани со вашите колеги е од суштинско значење за да се осигурате дека сите се на иста страна и работат кон исти цели. Таму доаѓа LanTalk NET - внатрешно решение за инстант пораки дизајнирано специјално за интранет мрежи.

Со LanTalk NET, можете да комуницирате со вашите колеги веднаш и безбедно, без да се грижите за надворешни закани или безбедносни прекршувања. Софтверот користи протоколи TCP/IP и UDP за да им овозможи на компјутерите да комуницираат директно едни со други без административно оптоварување на серверот. Ова значи дека можете да поставите сопствена внатрешна мрежа и да започнете да комуницирате веднаш - нема потреба од комплицирани конфигурации или ИТ поддршка.

Една од најдобрите работи за LanTalk NET е неговата леснотија на користење. Не е потребно поставување - само инсталација на програмата и системот е целосно дистрибуиран. Апликацијата автоматски одржува список со контакти во живо, за да можете да видите кој е онлајн во секое време и да започнете да разговарате веднаш.

Но, леснотијата на користење не значи жртвување на функционалноста - далеку од тоа! Messenger LanTalk LAN ги обезбедува сите карактеристики што ви се потребни за да останете поврзани со вашите колеги:

- Групен разговор: Создадете групи врз основа на оддел или проектен тим, за секој да може да остане во тек со она што се случува.

- Пренос на датотеки: споделете датотеки брзо и лесно во вашата мрежа.

- Историја на пораки: следете ги претходните разговори за да не пропуштите важни детали.

- Опции за приспособување: користете различни фонтови, бои и стилови за да ја подобрите визуелната привлечност на текстуалните пораки.

И бидејќи LanTalk NET е дизајниран специјално за интранет мрежи, тој нуди неспоредливи безбедносни карактеристики:

- Нема надворешен пристап: вашите разговори се целосно приватни во вашата мрежа.

- Нема протекување податоци: не мора да се грижите дали чувствителни информации ќе протекуваат надвор од вашата организација.

- Без спам или фишинг напади: бидејќи не се дозволени надворешни врски, нема ризик од инфилтрирање на спам или напади на фишинг во вашата мрежа.

Накратко, ако барате лесно за користење, но моќно внатрешно решение за размена на инстант пораки за интранет мрежи кое нуди неспоредливи безбедносни карактеристики - не гледајте подалеку од LanTalk NET!

Целосни спецификации
Издавач Cezeo Software
Страница на издавачи http://www.cezeo.com/
Датум на издавање 2017-03-13
Датум на додавање 2017-03-12
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 3.7 build 5517
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5367

Comments: