MotioninJoy DS3 Tool

MotioninJoy DS3 Tool 0.7.1001

Опис

Алатка MotioninJoy DS3: Поврзете го контролорот Playstation 3 со вашиот компјутер

Дали сте уморни од користење на тастатурата и глувчето за играње игри на вашиот компјутер? Дали претпочитате чувство на контролер во вашите раце? Ако е така, MotioninJoy DS3 Tool е совршено решение за вас. Овој софтвер ви овозможува да го поврзете и користите контролорот Playstation 3 Sixaxis или DualShock 3 на вашиот компјутер. Поддржани се и USB и Bluetooth конекции, иако за второто е потребен компатибилен Bluetooth адаптер.

Со MotioninJoy DS3 Tool, можете да уживате во сите ваши омилени игри со удобноста и блискоста на контролорот на конзолата. Без разлика дали играте шутери од прво лице, тркачки игри или спортски симулации, овој софтвер го олеснува започнувањето.

Лесно поставување

Поставувањето на MotioninJoy DS3 Tool е брзо и лесно. Едноставно преземете го софтверот од нашата веб-локација и следете ги упатствата чекор-по-чекор дадени во нашето упатство за корисникот. Откако ќе се инсталира, поврзете го контролорот Playstation 3 со вашиот компјутер преку USB или Bluetooth (ако користите компатибилен адаптер). Софтверот автоматски ќе го открие контролорот и ќе го конфигурира за употреба со вашиот компјутер.

Прилагодливи контроли

Една од одличните карактеристики на MotioninJoy DS3 Tool е неговата способност да ги приспособува контролите. Можете да мапирате копчиња на вашиот Playstation 3 контролер на одредени копчиња на вашата тастатура или глувче. Ова ви овозможува да креирате сопствени контролни шеми кои најдобро функционираат за секоја игра што ја играте.

Покрај тоа, MotioninJoy DS3 Tool поддржува повратни информации од вибрации на компатибилни контролери. Ова значи дека кога играте одредени игри, како што се симулации за трки или акциони наслови, ќе го почувствувате секој удар на патот или експлозија како да се случува токму пред вас.

Компатибилност

MotioninJoy DS3 Tool работи со повеќето оперативни системи на Windows, вклучувајќи ги Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни и 64-битни). Исто така, поддржува и жичени USB конекции, како и безжични Bluetooth конекции (со компатибилен адаптер).

Софтверот е опширно тестиран со популарни платформи за игри како Steam и Origin без никакви проблеми пријавени од корисниците.

Заклучок

Ако барате лесен начин за поврзување и користење на контролорот Playstation 3 Sixaxis или DualShock 3 на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од MotioninJoy DS3 Tool! Со своите приспособливи контроли и компатибилност на повеќе платформи, оваа алатка за двигател обезбедува одлично искуство со игри што сигурно нема да ве разочара!

Целосни спецификации
Издавач MotioninJoy
Страница на издавачи http://www.motioninjoy.com/
Датум на издавање 2017-03-21
Датум на додавање 2017-03-21
Категорија Возачи
Под категорија Контролери на игри
Верзија 0.7.1001
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: