Flowplayer Chromecast Plugin

Flowplayer Chromecast Plugin 3.2.18

Windows / Electroteque Media / 165 / Целосни спецификации
Опис

Приклучок за Chromecast Flowplayer: Крајното решение за беспрекорна репродукција на аудио

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу вашиот компјутер и ТВ за да уживате во омилената аудио содржина? Дали сакате да постои начин за беспрекорно пренос на аудио од вашиот прелистувач на вашиот телевизор без никакви прекини? Не гледајте подалеку од приклучокот Flowplayer Chromecast!

Приклучокот Flowplayer Chromecast е иновативен софтвер за MP3 и аудио што овозможува репродукција и контрола на Chromecast директно во Flowplayer 3. Со овој приклучок, можете лесно да пренесувате аудио содржина од вашиот прелистувач на вашиот телевизор со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на приклучокот Flowplayer Chromecast е неговата способност да ракува со неподдржани формати. Ако изворот е поток rtmp или неподдржан формат, може да се конфигурира секундарен `castUrl` за да се овозможи репродукција. Ова значи дека не треба да се грижите за проблемите со компатибилноста при пренос на аудио содржина.

Друга одлична карактеристика на овој приклучок е неговата способност да стартува тековни или алтернативни преноси на телевизорот поврзан со Chromecast во тековното време на пренос. Ова значи дека можете да започнете со репродукција на аудио содржина на вашиот компјутер и беспрекорно да ја префрлите на вашиот телевизор без никакви прекини.

Но, што ако сакате да продолжите да слушате на вашиот компјутер откако ќе се откачите од Chromecast? Нема проблем! Приклучокот Flowplayer Chromecast овозможува лесно одвојување за да можете да продолжите со репродукцијата во прелистувачот.

Поддршката за Chromecast API ја управува приклучокот за Javascript Flowplayer 3, кој обезбедува беспрекорна интеграција со сите главни прелистувачи. Дополнително, овој приклучок може да се конфигурира или со приспособена или стилизирана апликација за приемник на Chromecast или да ја користи стандардната апликација кога нема поставено ID.

Генерално, ако барате беспрекорно решение за пренос на аудио содржина од вашиот прелистувач директно на вашиот телевизор, тогаш не гледајте подалеку од приклучокот Flowplayer Chromecast. Со своите напредни функции и интерфејс лесен за користење, сигурно ќе стане основна алатка во арсеналот на секој аудиофил!

Целосни спецификации
Издавач Electroteque Media
Страница на издавачи https://flowplayer.electroteque.org/
Датум на издавање 2017-03-24
Датум на додавање 2017-03-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 3.2.18
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 165

Comments: