Active@ ISO Burner

Active@ ISO Burner 4.0.3.0

Windows / Active Data Recovery Software / 2910115 / Целосни спецификации
Опис

Active@ ISO Burner 4.0.3 е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да снимате CD/DVD/Blue Ray ISO слики компатибилни со стандардот ISO 9660. Оваа бесплатна апликација е дизајнирана да ви помогне да креирате резервни копии од вашите важни податоци, музика, видеа и други датотеки.

Со Active@ ISO Burner, можете лесно да снимате ISO датотека со слика на CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD+RW, HD DVD и Blu-ray диск. Софтверот ги поддржува сите типови формати на оптички медиуми и ви овозможува да го изберете режимот на снимање (TAO, SAO или DAO), како и бројот на копии за снимање.

Една од најимпресивните карактеристики на Active@ ISO Burner е неговата автоматизирана способност за снимање. Ова значи дека откако ќе ги изберете саканите поставки за снимање датотека со слика на диск или дискови (ако се потребни повеќе копии), софтверот автоматски ќе се погрижи за сè друго.

Корисничкиот интерфејс за Active@ ISO Burner е едноставен, но ефикасен во дизајнот. Се одликува со прозорец во стил на дијалог кој ги води корисниците низ секој чекор во креирањето на нивната резервна копија или датотека со слика на дискот. Целосниот текстуален дневник со извршените дејства обезбедува детални информации за грешките што се среќаваат во текот на процесот, како и ажурирањата за напредокот.

Во прилог на неговата основна функционалност за создавање резервни копии и копирање податоци на дискови или датотеки со слики од дискови; Active@ ISO Burner нуди и напредни опции за конфигурација, како што се дејства по снимањето, како што се Verify (за да се обезбеди интегритет на податоците), Eject (за отстранување на изгорените дискови од уредот) и Shut Down PC (за исклучување на компјутерот по успешно завршување).

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е Burning во режим на тестирање што им овозможува на корисниците да го тестираат својот новосоздаден диск пред всушност да го стават во употреба со потврдување на неговата содржина без всушност да ги запишуваат на физички медиуми.

Active@ ISO режач е дизајниран со искусни корисници кои се нови во снимањето ЦД/ДВД/Blu-ray дискови, како и со искусни професионалци; што ја прави една од најразновидните алатки достапни на денешниот пазар за создавање резервни копии или копирање податоци на формати на оптички медиуми брзо и лесно.

Генерално, ако барате сигурна алатка која може да помогне во создавањето резервни копии од вашите важни датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Active@ISO режач!

Целосни спецификации
Издавач Active Data Recovery Software
Страница на издавачи http://www.ntfs.com/products.htm
Датум на издавање 2020-08-18
Датум на додавање 2020-08-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 4.0.3.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2000, Windows NT
Цена Free
Преземања неделно 94
Вкупно преземања 2910115

Comments: