Smarts

Smarts 1.0

Опис

Smarts: The Ultimate Educational Software for Building Equations

Дали сте уморни од борбата со сложени равенки? Дали сакате да ги поедноставите вашите математички проблеми и да ги разберете подобро? Не гледајте подалеку од Smarts, врвниот образовен софтвер за градење равенки.

Со Smarts, можете да изградите равенки чекор по чекор, зачувувајќи ги во база на податоци што ви овозможува да дефинирате променливи. Ова значи дека можете лесно да пристапите до вашите равенки во секое време и да правите промени по потреба. Без разлика дали сте студент, наставник или професионалец, Smarts е совршена алатка за поедноставување и разбивање дури и на најсложените равенки.

Но, тоа не е сè - Smarts исто така ви помага да разберете како се пресметуваат вашите равенки. Со прикажување чекор-по-чекор формат на секоја равенка, Smarts овозможува лесно да се види како секоја променлива влијае на конечниот резултат. Ова го прави непроценлива алатка за секој кој сака да го подобри своето разбирање на математичките концепти.

И најдобро од сè - Smarts стандардот е потполно бесплатен! Така е – без скриени такси или давачки, секој може да започне да го користи овој моќен образовен софтвер уште денес.

Па зошто да чекаме? Преземете го Smarts сега и почнете да градите подобри равенки денес!

Целосни спецификации
Издавач SoundRitSoft
Страница на издавачи http://www.soundritsoft.com
Датум на издавање 2017-03-29
Датум на додавање 2017-03-29
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за математика
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: