Audio Recorder Plus

Audio Recorder Plus 5.0

Опис

Audio Recorder Plus е моќен и лесен за користење софтвер за снимање звук за Windows кој ви овозможува брзо и лесно да снимате какви било звуци од вашиот компјутер во датотеки MP3, WMA или WAV. Без разлика дали сакате да снимате музика, подкасти, интервјуа, предавања или која било друга аудио содржина, Audio Recorder Plus ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Audio Recorder Plus е совршена алатка и за почетниците и за професионалните корисници на кои им треба сигурно решение за снимање звук. Поддржува различни влезни извори како што се MIDI уреди, Интернет-емитувања, стриминг медиуми (на пр. QuickTime Player, Realplayer), игри и DVD плеери.

Една од клучните карактеристики на Audio Recorder Plus е неговата способност да снима висококвалитетен звук во реално време без губење на квалитетот. Ова значи дека можете да го снимите секој детал од вашиот аудио извор без никакво изобличување или шум. Можете исто така да изберете од различни излезни формати како што се MP3 (MPEG Layer-3), WMA (Windows Media Audio) или WAV (Waveform Audio File Format) во зависност од вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на Audio Recorder Plus е неговиот вграден распоредувач кој ви овозможува да поставувате автоматски снимања во одредени времиња или датуми. Ова е особено корисно ако сакате да снимате радио емисии или подкасти додека сте далеку од вашиот компјутер.

Покрај овие карактеристики, Audio Recorder Plus доаѓа и со низа алатки за уредување кои ви овозможуваат да ги скратите и исечете вашите снимки, како и да додавате ефекти како што се бледнее/изгаснување и засилување. Можете исто така да ја користите функцијата за намалување на шумот на софтверот за да го отстраните несаканиот шум од заднината од вашите снимки.

Генерално, ако барате сигурен софтвер за снимање звук кој нуди висококвалитетни резултати со лесно користење, тогаш не гледајте подалеку од Audio Recorder Plus! Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, тоа е совршена алатка за секој кој треба брзо и лесно да снима аудио содржина на својот компјутер.

Целосни спецификации
Издавач AbyssMedia
Страница на издавачи http://www.abyssmedia.com
Датум на издавање 2017-04-04
Датум на додавање 2017-04-04
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3648

Comments: