Ace Stream

Ace Stream 3.1.16.1

Опис

Ace Stream е моќна и иновативна медиумска платформа која на корисниците им нуди неспоредливо мултимедијално искуство на интернет. Овој најсовремен софтвер е дизајниран да ја подигне вашата репродукција на аудио и видео до нови височини, со напредни функции што ви овозможуваат лесно да репродуцирате кој било формат на датотека.

Без разлика дали сакате да ги пренесувате вашите омилени филмови, ТВ емисии или музички видеа на интернет, Ace Stream има се што ви треба за да уживате во висококвалитетна мултимедијална содржина од каде било во светот. Со својот интуитивен интерфејс и лесен дизајн, овој софтвер е совршен и за почетниците и за искусни корисници.

Една од клучните карактеристики на Ace Stream е неговата способност да репродуцира кој било формат на аудио или видео датотека. Без разлика дали работите со MP3, WAV, AVI или MKV - овој софтвер може да се справи со сето тоа. И благодарение на неговите напредни способности за репродукција, можете да уживате во непречено проследување без никакви проблеми со баферот или заостанувањето.

Но, она што навистина го издвојува Ace Stream од другите медиа играчи на пазарот денес е неговата функција за онлајн репродукција. Со оваа иновативна технологија на дофат на раката, можете лесно да проследувате содржина директно од интернет без претходно да ја преземете.

Ова значи дека можете да ги гледате вашите омилени филмови и ТВ емисии во реално време без да чекате да завршат со преземањето - заштедувајќи и време и пропусен опсег во процесот. И бидејќи Ace Stream користи P2P технологија за онлајн стриминг, тој е исто така неверојатно брз и сигурен - дури и кога се работи со големи датотеки.

Друга одлична карактеристика на Ace Stream е неговата поддршка за повеќе јазици. Без разлика дали англискиот не ви е прв јазик или едноставно претпочитате да користите различен јазичен интерфејс кога работите со софтверски програми - оваа платформа ве опфати.

Со поддршка за повеќе од 20 различни јазици, вклучувајќи шпански, француски германски италијански португалски руски кинески јапонски корејски арапски турски холандски полски чешки словачки унгарски романски бугарски српски хрватски украински грчки хебрејски тајландски виетнамски индонезиски малајски филипински - нема ограничување за тоа колку луѓе можат да го користат овој софтвер наоколу светот!

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење медиа плеер кој нуди напредни функции како што се можностите за онлајн репродукција, тогаш не гледајте подалеку од Ace Stream!

Целосни спецификации
Издавач Ace Stream
Страница на издавачи www.acestream.org
Датум на издавање 2017-04-05
Датум на додавање 2017-04-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 3.1.16.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: